Θύελλα αντιδράσεων για την ανακοίνωση της Χριστίνας Μπόμπα - Το όλο νόημα σχόλιο για την αιτία πίσω από την παύση της

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα διανύει μία περίεργη φάση, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γι' αυτό και πήρε την απόφαση να κάνει μία παύση από τα social media, τα οποία χρησιμοποιούσε και για επαγγελματικούς σκοπούς προκαλώντας ανησυχία τους ακόλουθούς της (δείτε εδώ την ανακοίνωσή της).

Άλλοι θέλησαν να την υποστηρίξουν και της δείξουν πως θα την περιμένουν μέχρι να νιώσει εκείνη έτοιμη να επιστρέψει, ενώ υπήρχαν και κάποιοι οι οποίοι άφησαν μερικά αρνητικά σχόλια, επισημαίνοντας πως αδιαφορούν για το τι σκοπεύει να κάνει και εάν θα συνεχίσει να δημοσιεύει περιεχόμενο το επόμενο διάστημα.

Δείτε επίσης: Δίπλα στο κύμα με τεράστια αυλή - Φωτογραφίες από το πατρικό σπίτι της Χριστίνας Μπόμπα στα Καμένα Βούρλα

Το όλο νόημα σχόλιο κάτω από την ανακοίνωση της Χριστίνας Μπόμπα για τα social media

Σχόλια για παύση Μπόμπα από social media

Σχόλια για παύση Μπόμπα

Υπήρχε, όμως, και ένα σχόλιο στο οποίο η influencer απάντησε και το μήνυμά της ήταν γεμάτο νόημα.

«Ευχαριστώ αγάπη! Εσύ ξέρεις γιατί», έγραψε συγκεκριμένα στον φίλο της, ο οποίος την γέμισε καρδιές.

Μπόμπα παύση social media

Το μέρος που θα απομονωθεί

Εδώ και λίγο καιρό είναι γνωστό πως ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ανακαινίζουν το σπίτι στο οποίο έμεναν, μεγαλώνοντας τους χώρους και προσαρμόζοντάς το στις ανάγκες των δίδυμων παιδιών τους (δείτε εδώ το διώροφο κτίριο με τις τεράστιες τζαμαρίες που σχεδιάζουν). Αυτό σημαίνει πως το η οικογένεια δεν μπορεί να μένει σε αυτό όσο γίνονται εργασίες, γι' αυτό και έχουν προχωρήσει σε μία προσωρινή μετακόμιση.

Και δεν διάλεξαν ένα οποιοδήποτε μέρος! Μπορεί οι δυο τους να μην είχαν αποκαλύψει μέχρι σήμερα, Σάββατο 13/5, που βρίσκονται, όμως ένα story της καλής τους φίλης, Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου, πρόδωσε την τοποθεσία τους.

Πιο συγκεκριμένα, η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου αποφάσισε να επισκεφθεί τους φίλους της και να παίξει με τις κόρες τους, όπως φαίνεται σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όμως νωρίτερα είχε δημοσιεύσει και μία εικόνα από την θέα του σπιτιού αποκαλύπτοντας πως βρίσκεται σε νησί και μάλιστα στην Αντίπαρο, προδίδοντας με αυτό τον τρόπο την αλήθεια.

Η οικογένεια Τανιμανίδη έχει νοικιάσει έναν πολύ όμορφο με πισίνα και θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και οι ακόλουθοί τους "τρελαίνονται"!

Μπόμπα Τανιμανίδης Αντίπαρος μετακόμιση

Μπόμπα Τανιμανίδης Αντίπαρος