Χαμός στο twitter για το Παρά Πέντε - «Κλάμα» με την νταλίκα Μαρίκα

Οι ατάκες της Ντάλιας έχουν γράψει ιστορία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χαμός στο twitter για το Παρά Πέντε - «Κλάμα» με την νταλίκα Μαρίκα

Το βράδυ της Τρίτης 8/8 προβλήθηκε άλλο ένα επεισόδιο της σειράς του MEGA, Παρά Πέντε, σε επανάληψη, και οι πιστοί τηλεθεατές έκαναν μεγάλο χαμό από σχόλια στο twitter για τις επικές ατάκες της αγαπημένης Ντάλιας. Η νταλίκα που ονομάστηκε Μαρίκα ήταν μία από αυτές.

Το Παρά Πέντε γενικότερα είναι ένα από τα σίριαλ που κατάφεραν να κερδίσουν το κοινό και ακόμη και σήμερα ο ενθουσιασμός για τα επεισόδια είναι μεγάλος, πράγμα που φαίνεται και από τα νούμερα τηλεθέασης, και όλοι περιμένουν να τα δουν, ακόμη κι αν ξέρουν το τέλος.

Επικές οι αντιδράσεις στο twitter για το Παρά Πέντε

Θυμάστε την "κοντή"; Άλλος άνθρωπος σήμερα

Η Θεοπούλα από το Παρά Πέντε είχε κάνει θραύση, όπως έλεγε και εκείνη, στη σειρά με τις επικές της ατάκες και τον ενθουσιασμό της για τα πάντα. Υπήρχε, όμως, ένα "αγκάθι" στην ψυχή της και αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός πως ο γιος της είχε παντρευτεί την "κοντή".

Στην πραγματικότητα, η Κατερίνα Θεοχάρη που υποδυόταν τη νύφη της πρωταγωνίστριας, δεν είναι καθόλου κοντή, αντιθέτως έχει πόδια δύο μέτρα και αναλογίες μοντέλου. Σήμερα, 16 χρόνια μετά, η ίδια έχει αφήσει πίσω της την αφάνα, έχει αφήσει τα μαλλιά της ολόισια να μακρύνουν και φαίνεται αγνώριστη.

Δείτε επίσης: 17 χρόνια μετά κάνει τον γύρο του διαδικτύου για πρώτη φορά - Φωτογραφία αποκάλυψη από τα παρασκήνια του Παρά 5

«Πρώτη βουτιά του καλοκαιριού στο νησί!!», έγραψε στην τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις διακοπές της στην Σαντορίνη.