Με άλλα μαλλιά & μείον πολλά κιλά - Άλλος άνθρωπος η Αθηνά Χρυσαντίδου 5 χρόνια μετά το Power of Love

Είχε αποχωρήσει για να ζήσει τον έρωτά της με τον Δώρο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Με άλλα μαλλιά & μείον πολλά κιλά - Άλλος άνθρωπος η Αθηνά Χρυσαντίδου 5 χρόνια μετά το Power of Love

Την Αθηνά Χρυσαντίδου την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι αγάπης Power of Love που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις οθόνες μας πριν από πέντε χρόνια. Η ίδια ερωτεύτηκε τότε με τον Δώρο και αποφάσισαν να αποχωρήσουν οικειοθελώς από το παιχνίδι, καθώς ήθελαν να ζήσουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς να υπάρχει ο φόβος πως θα αναγκαστούν να χωρίσουν λόγω των κανονισμών του διαγωνισμού.

Έκτοτε, η ζωή της πήρε διαφορετική τροπή. Μπορεί να μην είναι πια μαζί με τον πρώην συμπαίκτη της με τον οποίο έκαναν μαζί και εκπομπή, όμως περνά και μόνη της καλά, δίνοντας όλη την προσοχή της στην καριέρα της. Άφησε την τηλεόραση και αφοσιώθηκε στο τραγούδι και πλέον τραγουδά στις πίστες.

Δείτε επίσης: "Έσκασαν" τα ευχάριστα! Παντρεύτηκε παίκτρια του Power of Love και δεν το γνώριζε κανείς

Η νέα εμφάνιση της Αθηνάς Χρυσαντίδου από το Power of Love

Μάλιστα, έχει αλλάξει πολύ και την εμφάνισή της, χάνοντας αρκετά κιλά και αλλάζοντας εντελώς χρώμα στα μαλλιά της. Ήταν μελαχρινή και είχε πιο ανοιχτές τις άκρες της, όμως πια είναι ξανθιά, πλατινέ, και τα μαλλιά της φτάνουν μέχρι το στήθος της.

Η κακοποιητική της σχέση

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (8/12/21) η Αθηνά Χρυσαντίδου. Η νεαρή τραγουδίστρια, που είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό, μίλησε την κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν.

«Έχω να αγαπήσω σχεδόν δυο χρόνια. Δεν εμπιστεύομαι πλέον εύκολα. Μου έχουν τύχει στο παρελθόν ακραίες καταστάσεις. Σύντροφος μου έφτασε στο σημείο να σηκώσει χέρι. Έπαθα πολύ κακό και ήμουν μικρή, περίπου 18. Βρήκα όμως την δύναμη να φύγω στην τρίτη με τέταρτη φορά που έγινε. Ήταν ακραίο το σκηνικό, πολύ ακραίο. Είχα τραυματιστεί.

Τώρα οι δικοί μου άνθρωποι, αν το ακούν, θα έχουν πάθει ένα σοκ. Το έχω πει μόνο στη μητέρα μου, αναγκάστηκα να της το πω γιατί είχε γίνει ένα θέμα.

Με ένα ποσό άνω των 5.000 ευρώ θα έλεγα ναι στο Survivor. Θεωρώ ότι όλοι θα έλεγαν ναι σε ένα τέτοιο ποσό. Εβδομαδιαίο, έτσι; Όχι μηνιαίο! Ε βέβαια, εντάξει», κατέληξε η Αθηνά.