Το σιγοτραγουδάει συνέχεια - Το νανούρισμα της Ιωάννας Τούνη για τον μικρό νουνίτο

Έχουν κολλήσει και οι φίλοι της με αυτό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στις Μαλδίβες, όπου σκοπεύει να περάσει και τα γενέθλιά της, μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, τον γιο τους (δείτε αποκλειστικές πληροφορίες για την βάφτισή του) και τους κολλητούς της και καθημερινά δημοσιεύει story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τις στιγμές τους εκεί, από τις δραστηριότητες που επιλέγουν.

Την Τρίτη 8/8, μάλιστα, πήγαν όλοι μαζί για κατάδυση (δείτε εδώ τα βίντεο) και πέρα από τις όμορφες εικόνες που έδειξε, στο μυαλό των ακολούθων της "χαράχτηκε" ένα πράγμα. Το τραγούδι που έχει βγάλει για το νουνίτο της, το οποίο το έχει μάθει όλη της η παρέα και το τραγουδούν συνέχεια, όπου κι αν βρίσκονται.

Το τραγούδι της Ιωάννας Τούνη για το μωρό της

«Νούνι και μαμά είναι όλα καλά», είναι μερικά από τα λόγια που ακούγονται.

Τα 11 επιπλέον ταξίδια που έχει κάνει ο νούνι

Πέρα από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, όπου πηγαινοέρχεται συνέχεια η influencer με τον μπέμπη της λόγω δουλειάς, ο νουνίτο έχει φτάσει σε μαγικούς προορισμούς πριν καν ακόμα κλείσει ένα χρόνο ζωής.

Μετρήσαμε ένα ένα τα ταξίδια τους λοιπόν - ίσως να μας ξεφεύγουν και κάποια - και καταλήξαμε σε 11 προορισμούς σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό. Από τη Μύκονο και τη Σαντορίνη όπου βρίσκονται τώρα οικογενειακώς, στο Κάιρο, στο Saint Tropez κ.ο.κ..

Διαβάστε επίσης: Του τραγουδούσε, τον γαργαλούσε και ο νουνίτο ξεκαρδιζόταν - Οι τρυφερές στιγμές της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον γιο τους

Κάιρο

undefined

Ντουμπάι

Ιωάννα Τούνη νουνίτο Ντουμπάι

Saint Tropez

Ιωάννα Τούνη Saint Tropez

Μόντε Κάρλο

Πάρος

Ιωάννα Τούνη Πάρος

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου Πάρος

Ιωάννα Τούνη Πάσχα Πάρος

@youweekly.gr

Συμβαίνει τώρα!! ⚠️ Η Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου στην Πάρο για πρώτο Πάσχα με το νουνίτο! #celebrity #ελληνικοτικτοκ #parosisland #easter #youweeklygr

♬ πρωτότυπος ήχος - Youweekly

Χαλκιδική

Τούνη

Καμένα Βούρλα

Τούνη Καμένα Βούρλα

Νούνιτο - Καμένα Βούρλα

Μύκονος

Τούνη - Μύκονος - Αλεξάνδρου

Τούνη - Μύκονος - νουνίτο

Τούνη - Μύκονος μωρό

Τούνη - Μύκονος

Σύρος

Εύβοια

Σαντορίνη