Αυτές οι στιγμές δεν βγήκαν ποτέ στον αέρα - "Χαμός" στο διαδίκτυο με βίντεο της Κατερίνας Παναγοπούλου από το δελτίο του MEGA

Είδε την αποθέωση!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Κατερίνα Παναγοπούλου ξεκίνησε και επίσημα τις καλοκαιρινές της διακοπές, γεγονός που ανακοίνωσε με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με άγνωστες στιγμές από το δελτίο ειδήσεων του MEGA, αφού δεν βγήκαν ποτέ στον αέρα.

Η παρουσιάστρια σπούδασε Δημοσιογραφία και Επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και η πρώτη της δουλειά ήταν στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash όπου έμεινε δέκα χρόνια. Αργότερα, ανέλαβε την εκφώνηση δελτίου ειδήσεων και την παρουσίαση εκπομπής. Συνεργάστηκε επίσης με το Πρώτο Θέμα και την Athens Voice, ενώ μετά ξεκίνησε τη συνεργασία της με το Star, καλύπτοντας το οικονομικό και εργασιακό ρεπορτάζ. Το καλοκαίρι του 2020 πήρε μεταγραφή στο Mega για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και στη θέση μένει μέχρι σήμερα.

Ολοκληρώνοντας λοιπόν μια επιτυχημένη χρονιά για το κανάλι, η Κατερίνα Παναγοπούλου ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους καλό καλοκαίρι με ένα βίντεο γεμάτο αστείες στιγμές από το δελτίο ειδήσεων.

Το βίντεο της Κατερίνας Παναγοπούλου από το δελτίο του MEGA

«Ένα backstage βίντεο που ολοκληρώθηκε χθες τελευταία μέρα της σεζόν! Με γέλια- πολλά γέλια, από υπέροχους συνεργάτες, τους εκπληκτικούς επαγγελματίες που έκαναν στιγμές έντασης, άγχους, πίεσης να γίνουν πιο φωτεινές. Πίσω από τα γέλια, ατελείωτες ώρες δουλειάς, προσπάθειας, επιμονής. Καρδιοχτύπι, δυσκολίες, μελέτη, άγχος, υπερένταση, διαφωνίες, κάποιες φορές τσακωμοί και φωνές. Αλλά και ένας ειλικρινής σεβασμός για την αδιαπραγμάτευτη πίστη στον κοινό στόχο. Αυτό το «καλό δελτίο Κατερίνα μου» λίγο πριν το 3-2-1, οι στιγμές που βλέπω κάποιο από τα παιδιά στο πλατό να κάνει τον σταυρό του κρυφά πίσω απο τις κάμερες για να πάνε όλα καλά κ εκείνο το «Είσαι εντάξει Κατερίνα μου; χρειάζεσαι κάτι;.. καλό δελτίο!» Από μια ομάδα που παίζει πάνω από όλα για την φανέλα, ευχές για ένα όμορφο καλοκαίρι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Ευτράπελο για την Κατερίνα Παναγοπούλου στο αεροδρόμιο - Συνέβη λίγο πριν την πτήση της