«Παραμένει για πάντα...» - Η αμηχανία του Αλέξανδρου Μπουρδούμη σε ερώτηση για τη Λένα Δροσάκη

Το σχόλιο του για τη μητέρα του παιδιού του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Παραμένει για πάντα...» - Η αμηχανία του Αλέξανδρου Μπουρδούμη σε ερώτηση για τη Λένα Δροσάκη

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης την Τετάρτη 9/8 ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Alpha τώρα με τον ηθοποιό να κάνει μεταξύ άλλων δηλώσεις και σχόλια για τη ζωή με το γιο του, Αναστάση και τις πρόσφατες αλλαγές στην προσωπική του ζωή.

Πιο αναλυτικά, αναφερόμαστε στο διαζύγιο, που ανακοινώθηκε πριν από λίγους μήνες για τον ηθοποιό και τη Λένα Δροσάκη με τους δύο να διατηρούν από την πρώτη κιόλας στιγμή πολύ πολιτισμένες σχέσεις (δείτε εδώ το πεντάστερο ξενοδοχείο που έκανε διακοπές με το γιο του).

Μια αντίστοιχη στάση κράτησε λοιπόν, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε ερώτηση για το πως είναι σε αυτή τη φάση της ζωής του, τονίζοντας πως είναι καλά, με το σχόλιο του για την πρώην σύζυγό του να είναι τρυφερό, αναφορικά με το ρόλο της, ως μητέρα του παιδιού του.

Οι νέες δηλώσεις του Αλέξανδρου Μπουρδούμη για το διαζύγιο από τη Λένα Δροσάκη

«Η γυναίκα, που έφερε στον κόσμο το παιδί μου παραμένει και θα παραμείνει σημαντική για μένα η γυναίκα που έφερε στον κόσμο το παιδί μου», είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Η πρώτη αναφορά της Δροσάκη στο διαζύγιο από τον Μπουρδούμη

«Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός για να μπορώ να ξεκαθαρίσω μέσα μου τι συνέβη. Προφανώς συνέβη γιατί υπήρχαν πολλοί λόγοι. Δεν μου είναι ξεκάθαρο ακόμη. Είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που έχει συμβεί, προσπαθούμε όλοι μαζί να βρούμε τις ισορροπίες γιατί ακόμη και σε έναν χωρισμό, το όλοι μαζί γιατί είμαστε οικογένεια έχει πολύ μεγάλο βάρος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Έχω πάρει απόφαση ότι η αγάπη είναι επιλογή και έχει τεράστια ευθύνη. Από τη στιγμή που έχει έρθει ο Αναστάσης στη ζωή μας έχουμε ευθύνη να είμαστε μόνο φως, το σκοτάδι θα το διαχειριστούμε μόνοι μας. Δεν σημαίνει ότι θα κρυφτούμε από το παιδί, ξέρει και νιώθει τα συναισθήματα μας. Αυτά τα δικά μας, τα προσωπικά μας ως ζευγάρι θα τα διαχειριστούμε μόνοι μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Λένα Δροσάκη.