MEGA: Χαμός στο διαδίκτυο με την σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, Παρά Πέντε - Τι συνέβη;

Έδωσαν ρεσιτάλ στο twitter

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MEGA: Χαμός στο διαδίκτυο με την σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, Παρά Πέντε - Τι συνέβη;

Ένα απολαυστικό επεισόδιo Παρά Πέντε παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του MEGA, το βράδυ της Τετάρτης 9/8. Η παρέα, προσπαθούσε με κάθε τρόπο να κρύψει την Αγγέλα, καθώς την κυνηγούσε η αστυνομία με το πρόσωπο της να είναι στα κανάλια.

Η Θεοπούλα την έδωσε στεγνά στις Αρχές, με αποτέλεσμα αστυνομικοί να πάνε στο σπίτι του Φώτη. Η πατέρα λοιπόν, αποφάσισε να αλλάξει... φύλλο.

Ο Φώτης τα έφτιαξε με τον... Φρίξο και η Ντάλια με την Ζουμπουλία, ενώ στο κόλπο μπήκε και ο πατέρας του Φώτη. Οι τηλεθεατές λοιπόν έπαθαν πανζουρλιμό, αφού είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά επεισόδια της σειράς.

Οι τουιτεράδες πήραν "φωτιά" και έδωσαν ρεσιτάλ στην πλατφόρμα με τα σχόλια που έγιναν....

Δείτε επίσης: Πάει η αφάνα της "κοντής" από το Παρά Πέντε - Με μακριά μαλλιά μέχρι τη μέση και κοιλιακούς φέτες η Κατερίνα Θεοχάρη

Τι γράφτηκε στο twitter για την σειρά του MEGA, Παρά Πέντε

Σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης η σειρά, ακόμη και σε επανάληψη

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση του κοινού τόσο μέσα από το ρόλο του ηθοποιού αλλά και μέσα από την ιδιαίτερη σεναριακή ματιά, που ξεδιπλώνει μέσα από τα σίριαλ και θεατρικά έργα, που γράφει.

Το Παρά πέντε είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του με τη σειρά να είναι από τις πιο αγαπητές στο τηλεοπτικό κοινό όσα χρόνια και αν περάσουν, κάτι που αποτυπώνεται από την τεράστια απήχηση στις επαναλήψεις.

Φέτος το καλοκαίρι το Mega αποφάσισε να προβάλλει ξανά το αγαπημένη σειρά στην prime time ζώνη! Η επιλογή αυτή του καναλιού το έχει δικαιώσει, καθώς μια ματιά στα νούμερα τηλεθέασης από το πρώτο επεισόδιο μέχρι και σήμερα λέει πολλά (δείτε εδώ το χαμό που γίνεται στο twitter).

Το Παρά πέντε με λίγα λόγια ''σκίζει'' σε νούμερα και πιο ειδικά το επεισόδιο, που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 4/8 πήρε το 23,3% (21,0, 23,3, 27,5, 23,5, 21,4) βγαίνοντας πρώτο στη ζώνη του.

Παρά πέντε

Prime time

  • ΑΝΤ1: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος (Ε) 4,5
  • ΑΝΤ1: Aπό το Παρίσι με αγάπη 9,2
  • OPEN: Έρωτας φυγάς (Ε) 3,8
  • ALPHA: Tο σόι σου (Ε) 16,6
  • ALPHA: Τρελός είμαι ότι θέλω κάνω 13,1
  • STAR: Οι ευχούληδες 9,3
  • ΣΚΑΙ: Hawai 0-5 6,1
  • MEGA: Ευτυχισμένοι μαζί (Ε) 14,3
  • MEGA: Στο πάρα πέντε (Ε) 23,3
  • MEGA: Πενήντα Πενήντα 21,2
  • MEGA: Μαύρα μεσάνυχτα 14,6

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.