Πάει η αφάνα της "κοντής" από το Παρά Πέντε - Με μακριά μαλλιά μέχρι τη μέση και κοιλιακούς φέτες η Κατερίνα Θεοχάρη

Αγνώριστη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πάει η αφάνα της

Η Θεοπούλα από το Παρά Πέντε είχε κάνει θραύση, όπως έλεγε και εκείνη, στη σειρά με τις επικές της ατάκες και τον ενθουσιασμό της για τα πάντα. Υπήρχε, όμως, ένα "αγκάθι" στην ψυχή της και αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός πως ο γιος της είχε παντρευτεί την "κοντή".

Στην πραγματικότητα, η Κατερίνα Θεοχάρη που υποδυόταν τη νύφη της πρωταγωνίστριας, δεν είναι καθόλου κοντή, αντιθέτως έχει πόδια δύο μέτρα και αναλογίες μοντέλου. Σήμερα, 16 χρόνια μετά, η ίδια έχει αφήσει πίσω της την αφάνα, έχει αφήσει τα μαλλιά της ολόισια να μακρύνουν και φαίνεται αγνώριστη.

Δείτε επίσης: 17 χρόνια μετά κάνει τον γύρο του διαδικτύου για πρώτη φορά - Φωτογραφία αποκάλυψη από τα παρασκήνια του Παρά 5

Άλλος άνθρωπος η "κοντή" από το Παρά Πέντε

«Πρώτη βουτιά του καλοκαιριού στο νησί!!», έγραψε στην τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις διακοπές της στην Σαντορίνη.

Έτσι είναι σήμερα η κόρη της Ζουμπουλίας

Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του σίριαλ, έπαιξαν και οι δεύτεροι ρόλοι, όπως εκείνος της οικιακής βοηθού της Ντάλιας (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται), αλλά και της κόρης της Ζουμπουλίας. Την Άννα υποδυόταν η Πετρούλα Χρήστου, η οποία πλέον έχει "μεταμορφωθεί" σε μία εντελώς διαφορετική γυναίκα.

Από το μελαχρινό εκείνο κορίτσι με τα λεπτά φρύδια και τα μεγάλα εκφραστικά μάτια, έγινε σχεδόν ξανθιά και πλέον έχει μετακομίσει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Λονδίνο, χωρίς να έχει παρατήσει το όνειρο της υποκριτικής.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso είχε δηλώσει: «Επέλεξα να φύγω στο εξωτερικό, γιατί ήθελα μία αλλαγή στη ζωή μου. Το Λονδίνο, γνωστό για την πολυπολιτισμικότητά του, αποτελεί έναν δημοφιλή προορισμό για καλλιτέχνες. Στόχος μου είναι να εξελιχθώ. Βελτιώνω τις γνώσεις μου στις ξένες γλώσσες, μαθαίνω καινούργια πράγματα, γνωρίζω κόσμο από παντού. Φέτος έχω βάλει στόχο να ασχοληθώ σοβαρά με μαθήματα υποκριτικής. Σεμινάρια για το θέατρο, για τον κινηματογράφο, για την υποκριτική μπροστά στην κάμερα. Υπάρχουν ένα σωρό καινούργια πράγματα να μάθω! Και μέθοδοι υποκριτικής που θέλω να δουλέψω για να βελτιωθώ ως ηθοποιός».

Μάλιστα, πριν από τρία χρόνια είχε δημοσιεύει και βίντεο στο κανάλι της στο youtube.