Ασυγκράτητο σε παραλία της Μυκόνου αγαπημένο ζευγάρι - Όλοι κοιτούσαν τις αγκαλιές και τα "καυτά" τους φιλιά μέσα στο νερό

Δεν τους ένοιαξαν τα αδιάκριτα βλέμματα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ασυγκράτητο σε παραλία της Μυκόνου αγαπημένο ζευγάρι - Όλοι κοιτούσαν τις αγκαλιές και τα

Ζουν έναν όμορφο έρωτα και αποφάσισαν φέτος να περάσουν λίγες ημέρες στην Μύκονο για να απολαύσουν τις ομορφιές της Ελλάδος, δίπλα από τη θάλασσα και στα γραφικά σοκάκια του νησιού αδιαφορώντας για τους φωτογράφους και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Αυτό το ζευγάρι ζει στο φουλ τον έρωτα του στην Μύκονο

Η διάσημη Βραζιλιάνα ποπ σταρ Anitta και ο Ιταλός ηθοποιός Simone Susinna είναι σε σχέση εδώ και λίγο καιρό και δεν το κρύβουν! Το νέο ζευγάρι της διεθνούς showbiz παραθερίζει στην Μύκονο και ήταν ασυγκράτητο σε εξόρμησή του σε κοσμική πλαζ του νησιού.

Σύμφωνα με το mykonoslive.tv η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο κούκλος πρωταγωνιστής των ταινιών "365 Μέρες" επέλεξαν την παραλία της Αγίας Άννας για να κάνουν τις βουτιές τους. Αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα που είχαν στραφεί πάνω τους, οι δυο τους μπήκαν χεράκι-χεράκι στην θάλασσα και ήταν όλο αγκαλιές, φιλιά και παιχνιδάκια μέσα στο νερό.

Βεβαίως, και από μόνη της η 30χρονη Anitta ήταν... talk of the beach, καθώς φορούσε ένα λευκό αποκαλυπτικό μπικίνι. Όσο για τον 29χρονο Susinna, τρέλανε τον γυναικείο πληθυσμό με το αγαλματένιο κορμί του, αλλά εκείνος είχε μάτια μόνο για την αγαπημένη του!

Δείτε επίσης: Τους κοιτούσαν όλοι στην παραλία - Ασυγκράτητο ζευγάρι της showbiz έγινε πρώτο θέμα στη Μύκονο

Ποιος είναι o Simone Susinna

O Simone Susinna είναι γνωστό μοντέλο και ηθοποιός. Είναι 28 ετών και έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην ταινία "365 Μέρες 2". Η καριέρα του στο μόντελινγκ στην Ιταλία μετράει πολλά χρόνια, ωστόσο το ταλέντο του στην υποκριτική ανθίζει τα τελευταία χρόνια.

Πρώτη του επαφή με την τηλεόραση ήταν το 2017 στο reality show “The Island Of The Famous”.