Με ψάθινα καπέλα στα σοκάκια της Κέρκυρας - Η φωτογραφία του Απόστολου Ρουβά με την εγκυμονούσα σύντροφό του

Λίγο πριν γίνουν γονείς

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
apostolos_rouvas - instagram
apostolos_rouvas - instagram

Ο Απόστολος Ρουβάς και η αγαπημένη του Φανή περιμένουν τον ερχομό του παιδιού τους στη ζωή, τον πρώτο καρπό του μεγάλου ερωτά τους (δείτε εδώ την πρόσφατη φωτογραφία από το υπερηχογράφημα).

Το ζευγάρι και συγκεκριμένα η Φανή με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, ζουν πρωτόγνωρες στιγμές, σε κάθε περίπτωση όμως δε θέλουν να χάσουν το καλοκαίρι τους και έτσι αυτές τις ημέρες βρίσκονται στην Κέρκυρα.

Η βόλτα του Απόστολου Ρουβά με την καλή του στην Κέρκυρα

Να θυμίσουμε εδώ, πως ο Ρουβάς έχει περάσει μεγάλο μέρος της ζωής του, στο συγκεκριμένο νησί του Ιονίου, αφού η οικογένεια του έχει καταγωγή από εκεί, με τον ίδιο να περιμένει πως και πως να ταξιδέψει και με το παιδί του στην Κέρκυρα.

Απόστολος Ρουβάς - Φανή

Η εξομολόγηση του Ρουβά για το φύλο του μωρού

«Είναι υπέροχο. Από την πρώτη στιγμή που το έμαθα νιώθω φανταστικά. Νιώθω πάρα πολύ έτοιμος!», είπε αρχικά για το μωράκι του που θα κρατάει σε λίγους μήνες στην αγκαλιά του (δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες της συντρόφου του στα μπουζούκια με φουσκωμένη κοιλίτσα).

«Δεν έχει περάσει από την σκέψη μας ο γάμος, θα το δούμε όταν έρθει η στιγμή. Φύλο ξέρουμε αλλά δεν θα το μοιραστούμε ακόμα, ενδεχομένως να το αποκαλύψουμε κάποια στιγμή», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά τον αδερφό του, είπε: «Με τον Σάκη έχουμε 5 χρόνια διαφορά, δεν μπορείς να μας συγκρίνεις, ζωηρός ή μη. Σίγουρα και αυτός έχει κάνει τις ζημιές του. Ο Σάκης ως μεγαλύτερος αδερφός μας πρόσεχε, μας φρόντιζε.