Στιγμές ευτυχίας για τον Κατσούλη και τα παιδιά του - Έφτιαχνε πυργάκια στην άμμο με την Αέλια και τον Αρίωνα

Από τις διακοπές τους στα Κουφονήσια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
krateroskatsoulis - instagram
krateroskatsoulis - instagram

Ο Κρατερός Κατσούλης κάνει διακοπές με τις δύο μεγάλες αγάπες της ζωής του, που δεν είναι άλλες από τα παιδιά - Αέλια και Αρίωνα - που απέκτησε από το γάμο του με την Κατερίνα Καραβάτου.

Μέσα από αναρτήσεις, που κάνει στο instagram ο ηθοποιός μοιράζεται με τους ακόλουθους του μερικά στιγμιότυπα από τις χαλαρές στιγμές με τα παιδιά σε κάποια παραλία, που επέλεξαν να χαλαρώσουν.

Αυτές τις ημέρες ο Αύγουστος τους βρίσκει στα Κουφονήσι (δείτε εδώ τη συγκινητική εξομολόγησή του για το θάνατο της μητέρας του) με τον Κρατερό Κατσούλη να μοιράζεται μέσα από λίγες λέξεις όσα κάνει με τα την Αέλια και τον Αρίωνα.

Οι διακοπές του Κρατερού Κατσούλη με τα παιδιά του

«Καλοκαίρι, παιχνίδι ,χαρα ,παιδιά ,ζωη , φως ενάντια στο σκοτάδι , το μίσος , το φόβο , το θυμό . Ο μόνος δρόμος είναι η αγαπη», έγραψε ο Κρατερός Κατσούλης.

Κρατερός παδιά

Η σπάνια εξομολόγηση της Καραβάτου για τον χωρισμό με τον Κατσούλη

«Αν δεν είσαι καλά μέσα σου, δεν μπορείς να αισθανθείς ότι είσαι όμορφη. Έχω περάσει πολλά χρόνια νομίζοντας ότι είμαι καλά. Οι αλλαγές που έγιναν μέσα μου έγιναν όχι με εύκολο τρόπο, Πολλές φορές απέφευγα να μιλήσω και να πράξω, γιατί θεωρούσα ότι έτσι θα είναι καλύτερα. Θεωρούσα ότι αν κουκουλώσεις κάποια πράγματα δεν πειράζει και πως δεν πρέπει να κάνω χαμό και πρέπει να είμαι πάντα καθώς πρέπει όπως με έχουν μάθει οι γονείς μου.

Και κάποια στιγμή η θεωρία τελείωσε και πήγαμε στην πράξη… με πολλή δουλειά, πολύ πόνο, πολλή εργασία με ειδικό κατάφερα σιγά-σιγά να βγω από μία πολύ δύσκολη και πολύ σκοτεινή φάση. Αυτό με ωφέλησε ιδιαίτερα και στη δουλειά μου», παραδέχθηκε αρχικά η παρουσιάστρια και επισήμανε:

«Στη «Φωλιά των Κού-Κου» ήταν μία πολύ ευτυχισμένη στιγμή μου, ήμασταν μαζί και με τον Κρατερό. Όταν άρχισαν όμως όλα σιγά-σιγά να διαλύονται, μετά τον θάνατο της μητέρας μου, κατάλαβα ότι δεν ήμουν καλά. Τώρα που το βλέπω από μακριά κι εγώ την αδίκησα εκείνη την εκπομπή μου, γιατί αλήθεια δεν ήμουν καλά. Κάποια στιγμή αισθάνθηκα απεγνωσμένη».

«Όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν, δεν είναι καθόλου εύκολο. Δεν είπαμε μία μέρα "δεν έχουμε τι να κάνουμε το βράδυ". Γι' αυτό που κάνω τον σταυρό μου όμως είναι ότι για αυτό που αισθάνθηκα για τον Κρατερό όταν τον πρωτογνώρισα, ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα ήθελα να κάνω παιδιά, αυτό το τιμάει φουλ», κατέληξε φανερά συγκινημένη και προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.