Ιωάννα Τούνη: Με δίχρωμη παγιέτα σε σκάφος για το πάρτι γενεθλίων της - Η τούρτα σε ιδιωτική παραλία και οι σαμπάνιες

Μαγικές εικόνες από τις Μαλδίβες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J.touni - instagram
J.touni - instagram

Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε μαγικές εικόνες από το ταξίδι της Ιωάννας Τούνη στις Μαλδίβες, εκεί που η ίδια αποφάσισε να περάσει τα γενέθλιά της μαζί με το γιο της, το Δημήτρη Αλεξάνδρου και τους κολλητούς της!

Τα 30 της λοιπόν έκλεισε την Πέμπτη (10/8) η influencer με την ίδια να έχει φροντίσει κάθε λεπτομέρεια για το πως θα γιόρταζε την είσοδο της στην 4η δεκαετία της ζωής της. Είχε ράψει μάλιστα ειδικό ρούχο στην Ελλάδα με την εταιρεία της (δείτε εδώ ποιος κάλυψε τα έξοδα του ταξιδιού).

Το πάρτι για τα γενέθλια της Ιωάννας Τούνη στις Μαλδίβες

Λίγο μετά το απόγευμα σε ώρα Ελλάδος, ''έσκασαν'' τα πρώτα posts και stories στο Instagram από με την Ιωάννα Τούνη να λάμπει στην παγετένια εμφάνισή της! Εκείνη και η παρέα της μεταφέρθηκαν με βάρκα σε ιδιωτικό νησί, εκεί όπου έσβησε την τούρτα της, άνοιξαν σαμπάνιες και πήρε ευχές από όσους αγαπάει!

Ιωάννα Τούνη

«Χρόνια πολλά στον πιο όμορφο ξεχωριστό άνθρωπο που έχουμε στην ζωή μας! Χρόνια πολλά μαμα σου ευχόμαστε να είσαι χαμογελαστή χαρούμενη δημιουργική ! Να μας χορεύεις με του ρυθμούς σου ! Να μας κανείς να τρέχουμε από πίσω σου ! Σ αγαπάμε πολύ Νουνι+Μπαμπάς Υ.Γ φέτος το γράφει ο μπαμπάς του χρόνου θα το λέω δυνατά εγώ!!!!!!», έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Τα εισιτήρια μόνο έχουν πάνω από 1000 ευρώ

Oι Μαλδίβες Νήσοι είναι νησιωτική χώρα η οποία συναποτελείται από ατόλες στον Ινδικό ωκεανό. Πρόκειται για έναν εξωτικό προορισμό που είναι αρκετά... ακριβός. Μάλιστα, εκεί κάνουν τις διακοπές τους και πολλά διάσημα ονόματα του εξωτερικού. Oι Μαλδίβες είναι επίσης αγαπημένος προορισμός της Ελενης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου. Το ζευγάρι κάνει εκεί τις διακοπές του τα Χριστούγεννα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη έχει δημοσιεύσει αρκετά στιγμιότυπα τόσο από το εσωτερικό του δωματίου που μένουν, όσο και από τις ομορφιές του νησιού.

Όπως είδαμε, το δωμάτιο τους έχει συγκλονιστική θέα τον ωκεανό και από το μπαλκόνι τους μπορούν να κάνουν απευθείας βουτιά στη θάλασσα. Τι πιο όμορφο από το να ξυπνάς και να βλέπεις με το που ανοίγεις τα μάτια του τη θάλασσα;

Τα εισιτήρια να πούμε πως με επιστροφή κοστίζουν πάνω από 1000 ευρώ, ενώ για μια βραδιά σε ένα από τα all exclusive ξενοδοχεία που έχουν στα νησάκια πρέπει να δώσεις τριψήφιο ποσό.

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου Μαλδίβες

Ιωάννα Τούνη Instagram

Ιωάννα Τούνη διακοπές Μαλδίβες

Ιωάννα Τούνη γενέθλια Μαλδίβες

Ιωάννα Τούνη Μαλδίβες

Ιωάννα Τούνη παιδί Μαλδίβες