Rihanna: Γέννησε το δεύτερο της παιδί

Το φύλο του μωρού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Rihanna: Γέννησε το δεύτερο της παιδί

Mία πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή για τη Rihanna, η οποία έφερε στη ζωή το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Asap Rocky! Τα ευχάριστα έγιναν γνωστά μέσα από το ''Media Take Out'' την Τετάρτη 9/8.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του site η Rihanna γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, είναι πολύ καλά στην υγεία της εκείνη και η μικρή της και παραμένουν για την ώρα στο Los Angeles.

Δείτε εδώ: H Rihanna παντρεύτηκε με τον Asap Rocky - Φορούσε κόκκινο νυφικό με πούπουλα

Η Rihanna έφερε στον κόσμο το παιδί της

Έτσι ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Η Rihanna είναι μία από τις διάσημες που το 2022 την βρήκε με φουσκωμένη κοιλίτσα και πριν από λίγους μήνες μάλιστα γέννησε και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Ήταν μία χρονιά γεμάτη εκπλήξεις για την ίδια, αφού φόρεσε μέχρι και νυφικό, φτάνοντας στα σκαλιά της εκκλησίας με τον ASAP Rocky, ωστόσο πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό των δύο αντρών της οικογένειάς της.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των ξένων μέσων οι δυο τους προσαρμόζονται στη νέα τους πραγματικότητα, ενώ έχουν ενθουσιαστεί με τον ερχομό του έρωτά τους.

Rihanna έγκυος ξανά

Instagram / badgalriri

«Η Rihanna σπάνια φεύγει από το πλευρό του. Είναι μια φανταστική μαμά. Ήθελε να γεννήσει στο Los Angeles γιατί έχει ένα μεγάλο σπίτι με αυλή. Απολαμβάνει να κάθεται εκεί με το μωρό», αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα.

Η τραγουδίστρια, επίσης, φαινόταν πως δεν βιάζεται να επιστρέψει στη δουλειά: «Το να είσαι ένας νέος γονιός είναι φυσικά μια προσαρμογή αλλά τα πάνε καλά. Το αγόρι τους είναι υγιές και η Rihanna νιώθει δέος. Ήταν τόσο ενθουσιασμένη που έμεινε έγκυος. Και όταν γέννησε ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για εκείνη».

TAGS