«Σ' αγαπάμε πολύ Νούνι + Μπαμπάς» - Οι τρυφερές ευχές του Αλεξάνδρου για τα γενέθλια της Ιωάννας Τούνη

Με μια φωτογραφία με τους τρεις τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
dimitris_alexandrou - instagram
dimitris_alexandrou - instagram

Ολόκληρο πάρτι σε ιδιωτικό νησί των Μαλδίβων στήθηκε για τα γενέθλια της Ιωάννας Τούνη, η οποία είχε τα γενέθλια της την Πέμπτη (10/8) με την πετυχημένη influencer να κλείνει τα 30 της χρόνια!

Τις ευχές του εξέφρασε και δημόσια ο Αλεξάνδρου στην αγαπημένη του και μητέρα του παιδιού του και δημόσια μέσα από το instagram και πιο συγκεκριμένα μέσα από μία κοινή φωτογραφία τους με το Νουνίτο.

Τα λόγια του Αλεξάνδρου είναι ομολογουμένως πολύ τρυφερά για τη γυναίκα, που τον έκανε πρώτη φορά πατέρα και μάλιστα πολύ ιδιαίτερος και συγκινητικός είναι ο τρόπος, με τον οποίο έκλειναν οι ευχές του (δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στο πάρτι γενεθλίων της Τούνη).

Οι ευχές του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τα γενέθλια της Ιωάννας Τούνη

«Χρόνια πολλά στον πιο όμορφο ξεχωριστό άνθρωπο που έχουμε στην ζωή μας! Χρόνια πολλά μαμα σου ευχόμαστε να είσαι χαμογελαστή χαρούμενη δημιουργική ! Να μας χορεύεις με του ρυθμούς σου ! Να μας κανείς να τρέχουμε από πίσω σου ! Σ αγαπάμε πολύ Νουνι+Μπαμπάς Υ.Γ φέτος το γράφει ο μπαμπάς του χρόνου θα το λέω δυνατά εγώ!!!!!!», έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Τα ταξίδια του γιου του από όταν ήρθε στη ζωή

Μετρήσαμε ένα ένα τα ταξίδια τους λοιπόν - ίσως να μας ξεφεύγουν και κάποια - και καταλήξαμε σε 11 προορισμούς σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό. Από τη Μύκονο και τη Σαντορίνη όπου βρίσκονται τώρα οικογενειακώς, στο Κάιρο, στο Saint Tropez κ.ο.κ..

Κάιρο

undefined

Ντουμπάι

Ιωάννα Τούνη νουνίτο Ντουμπάι

Saint Tropez

Ιωάννα Τούνη Saint Tropez

Μόντε Κάρλο

Πάρος

Ιωάννα Τούνη Πάρος

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου Πάρος

Ιωάννα Τούνη Πάσχα Πάρος

@youweekly.gr

Συμβαίνει τώρα!! ⚠️ Η Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου στην Πάρο για πρώτο Πάσχα με το νουνίτο! #celebrity #ελληνικοτικτοκ #parosisland #easter #youweeklygr

♬ πρωτότυπος ήχος - Youweekly

Χαλκιδική

Τούνη

Καμένα Βούρλα

Τούνη Καμένα Βούρλα

Νούνιτο - Καμένα Βούρλα

Μύκονος

Τούνη - Μύκονος - Αλεξάνδρου

Τούνη - Μύκονος - νουνίτο

Τούνη - Μύκονος μωρό

Τούνη - Μύκονος

Σύρος

Εύβοια

Σαντορίνη