Ανέμιζε η ιδιαίτερη ολόσωμη φόρμα της - Πολύ εντυπωσιακή η είσοδος της Γερονικολού στο πλευρό του Τσιμιτσέλη

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το Θέατρο Άλσος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Και φέτος το καλοκαίρι βρίσκει μαζί και αγαπημένο ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz! Αυτό δεν είναι άλλο από το Γιάννη Τσιμιτσέλη με την καλή του, Κατερίνα Γερονικολού (δείτε εδώ την ηθοποιό να ποζάρει πάνω σε σκάφος με το μαγιό της).

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις φαίνεται, πως κρατάνε αρχές Αυγούστου στην Αθήνα και έτσι πρόσφατα το ζευγάρι απαθανατίστηκε σε μία νέα βραδινή έξοδο, που έκανε στο θέατρο Άλσος.

Η κοινή έξοδος του Γιάννη Τσιμιτσέλη με την Κατερίνα Γερονικολού

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί αποσπώντας με μερικά κλικ την είσοδο του Τσιμιστέλη με τη Γερονικολού στο θέατρο! Οι δύο τους ήταν μαυρισμένοι, ευδιάθετοι με την Κατερίνα να εντυπωσιάζει μέσα από την ιδιαίτερη ολόσωμη φόρμα της.

Γερονικολού - Τσιμιτσέλης

Γερονικολού - Τσιμιτσέλης

Το κομμάτι της μητρότητας για την ηθοποιό

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού πριν από κάποιους μήνες βρέθηκαν στα Ιωάννινα για τις ανάγκες γυρισμάτων μίας νέας ταινίας, η οποία θα βγει στις οθόνες το Δεκέμβριο, τη σκηνοθετεί ο ηθοποιός και η σύντροφός του συμμετέχει από τη μεριά της ηθοποιού.

Η κάμερα του Mega Καλημέρα βρέθηκε στο σημείο και απέσπασε δηλώσεις και από τους δύο, με τη συνέντευξη να προβάλλεται την Παρασκευή 19/5 αναφορικά με τα επαγγελματικά τους και τo μέλλον της σχέση τους!

Μεγάλο ενδιαφέρον είχαν μάλιστα οι δηλώσεις της Κατερίνας Γερονικολού σχετικά με το κομμάτι της μητρότητας, μιας και μπορεί να έχει μια πολύ υγιή σχέση εδώ και χρόνια με τον Τσιμιτσέλη, ωστόσο δεν έχουν κάνει ένα δικό τους παιδί (η εξομολόγηση της Γερονικολού για τον Τσιμιτσέλη).

«Όχι δε μου λείπει ο γάμος, είναι ένα παραπάνω βήμα, το οποίο δεν νιώθω την ανάγκη ότι με ολοκληρώσει! Δεν έχουν φλερτάρει το Γιάννη μπροστά μου ή έχει συμβεί και δεν το έχω πάρει χαμπάρι. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά, πραγματικά μου αρέσουν πολύ και το έχω αφήσει στον Θεό», είπε η Κατερίνα Γερονικολού.