«Το τελευταίο άτομο που θέλει να δει είμαι εγώ» - Σάστισαν στο Καλοκαίρι Υes με το σχόλιο του Πίντζη για το Φιλιππίδη

Η σχέση που τους ένωνε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Το τελευταίο άτομο που θέλει να δει είμαι εγώ» - Σάστισαν στο Καλοκαίρι Υes με το σχόλιο του Πίντζη για το Φιλιππίδη

Την Πέμπτη (10/8) ο Μάνος Πίντζης ήταν καλεσμένος στο πλατό του Καλοκαίρι Yes με τον γνωστό ηθοποιό να κάνει δηλώσεις για τη ζωή του, την καριέρα και μεταξύ άλλων θεμάτων για τη γνωριμία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο ίδιος αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Καλαμάτα, ωστόσο επέστρεψε στην Αθήνα για να παρευρεθεί στην εκπομπή. Παράλληλα ο ίδιος κάνει πρόβες για τη θεατρική παράσταση, που θα παίξει στο χειμώνα.

Δείτε επίσης: Σε δύσκολη οικονομική θέση ο Πέτρος Φιλιππίδης - Πόσα χρήματα θα παίρνει από τις επαναλήψεις του 50-50

Οι δηλώσεις του Μάνου Πίντζη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Είχα περάσει ένα χρόνο από θεατρικό εργαστήρι και τον είχα δάσκαλο! Οι σχέσεις μας σήμερα δεν υπάρχουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη! Νομίζω ότι το τελευταίο άτομο που θέλει να δει ο Πέτρος Φιλιππίδης είμαι εγώ. Ας τον αφήσουμε λίγο στην ησυχία του, γενικά τους ανθρώπους που έχουν περάσει κάπως. Ναι, τον είχα δάσκαλο κάποτε, οκ, δεν περίμενε ποτέ κανείς κάτι τέτοιο, σε μένα φέρθηκε άψογα τότε. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω», είπε ο Μάνος Πίντζης.

Η αποκάλυψη για την ψυχολογική κατάσταση του Φιλιππίδη

Αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό You παραχώρησε η Βάνα Μπάρμπα η οποία όπως φαίνεται θα είναι και η τελευταία της, αφού όπως δήλωσε θέλει να κλείσει ο κύκλος του lifestyle για την ίδια (δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη της).

Μεταξύ άλλων ωστόσο, αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη και στην ψυχολογία που έχει σήμερα ο ηθοποιός μετά τις κατηγορίες και την απόφαση του δικαστηρίου.

Με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχεις μιλήσει;

Φυσικά, μιλάω συχνά μαζί του και δεν ασχολήθηκα καθόλου με κάποιες φοβιστικές τακτικές που έγιναν και σε εμένα και στο παιδί μου. Θα λέω την άποψή μου και θα την στηρίζω με παρρησία.

Πως είναι η ψυχολογία του;

Αρχίζει να πατάει στα πόδια του σιγά σιγά, κάποιοι που του έσκαψαν τον λάκκο και τον κατηγορούσαν φάνηκε εκ των υστέρων ότι είχαν άλλο σκοπό στο πίσω μέρος του μυαλού τους και εκμεταλλεύτηκαν στην συνέχεια κάπως την δημοσιότητα που πήραν.

Να θυμίσουμε πως η συνέντευξη που είχε δώσει αποκλειστικά στο You πριν από μήνες και είχε αναφερθεί στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, είχε σχολιαστεί πολύ.