Αποκλειστικές φωτογραφίες: Βουτιές σε παραλία της Κρήτης για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Νάνσυ Αντωνίου

Φόρεσαν τα μαγιό τους και απόλαυσαν τη θάλασσα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποκλειστικές φωτογραφίες: Βουτιές σε παραλία της Κρήτης για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Νάνσυ Αντωνίου

Μετά το τέλος των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, Γρηγόρης Αρναούτογλου και Νάνσυ Αντωνίου ταξίδεψαν στην όμορφη Κρήτη για ολιγοήμερες διακοπές με σκοπό να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν γεμίζοντας τις μπαταρίες τους για τη νέα τηλεοπτική σεζόν (δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες).

Φέτος ήταν μια δύσκολη χρονιά με τον παρουσιαστή να έχει ένα αυξημένο πρόγραμμα, καθώς παρουσίαζε τρεις διαφορετικές εκπομπές. Το Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος, το The 2night show, αλλά και την εκπομπή στο ραδιόφωνο.

Εμείς στο Youweekly.gr έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες με το ζευγάρι να κολυμπάει σε παραλία του νησιού. Και οι δυο ήταν χαλαροί και ευδιάθετοι και απολάμβαναν στο έπακρο τις διακοπές τους.

Γρηγόρης Αρναούτογλου και Νάνσυ Αντωνίου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και πολλές φορές ο παρουσιαστής έχει εκφράσει τον θαυμασμό και την αγάπη που έχει προς το πρόσωπο της αγαπημένης του.

«Έχουμε περάσει πάρα πολλά και όμορφα και δύσκολα. Με τη Νάνσυ μαλώνουμε στον αέρα. Είναι πολύ δυναμική γυναίκα, Αρβανίτισσα με πολύ έντονη προσωπικότητα. Δεν με ενδιαφέρει ο γάμος, δεν το συζητήσαμε. Για άλλο παιδί αυτά τα πράγματα δεν τα λες. Πρώτη φορά μένω τόσα χρόνια με μια γυναίκα... Αφήνω τη ζωή να πάει όπως πάει», έχει πει για τη σχέση τους.

Οι φωτογραφίες Αρναούτογλου - Αντωνίου από παραλία της Κρήτης

Σάκης Αρναούτογλου Νάνσυ Αντωνίου Κρήτη

Σάκης Αρναούτογλου Νάνσυ Αντωνίου φωτογραφίες μαγιό