Οδυσσέας Σταμούλης: Που βρίσκεται ο ηθοποιός μετά τον πνιγμό του γιου του

«Εγώ ήμουν με τη μητέρα του, τη Φιλίτσα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τραγικές στιγμές περνάει ο Οδυσσέας Σταμούλης και η πρώην σύζυγός του, καθώς ο 11χρονος γιος του πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας. Ο ανήλιος είχε πάει για κολύμπι όταν η μητέρα του έχασε τα ίχνη του και βγήκε να τον ψάξει με μια φωτογραφία στο χέρι.

Ο Δημήτρης Καρύδης, δήμαρχος Φούρνων Κορσεών, μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes όπου έκανε αποκαλύψεις σχετικά με το τραγικό περιστατικό που βύθισε τις δυο οικογένειες στο πένθος.

«Βγήκαμε όλοι έξω και ψάχναμε το παιδί. Αναγκαστήκαμε και είπαμε σε μία ομάδα συμπολιτών, να πέσει στη θάλασσα να ψάξει, μήπως το παιδί έχει πνιγεί. Δυστυχώς, το βρήκαμε δίπλα σε μια σημαδούρα, τις οποίες έχουμε βάλει ως οριοθέτηση για να μην κολυμπούν κοντά στο αλιευτικό», είπε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν ισχύει πως μπλέχτηκε σε δίχτυα, ενώ "λύγισε" με τη σιωπή του να σπάει.

Δείτε επίσης: «Δυστυχώς, το παιδί το βρήκαμε δίπλα σε...» - Σπαρακτικές αποκαλύψεις για τον πνιγμό του 11χρονου γιου του

Που βρίσκεται ο Οδυσσέας Σταμούλης μετά το θάνατο του γιου του

Όπως αποκάλυψε ο κ. Δημήτρης Καρύδης, ο ηθοποιός δεν πήγε στο νησί, αφού το παιδί μπήκε στο νεκροθάλαμο του νησιού και σήμερα 11/8 η σορός του θα πάει στην Σάμο για νεκροψία.

«Η οικογένεια έχει σπίτι εδώ, είναι ντόπια. Εγώ ήμουν με τη μητέρα του, τη Φιλίτσα. Όταν πήγα να την βρω την, έπεσε στην αγκαλιά μου και μου είπε "ξέρεις, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την κινητοποίηση που έκανες"», είπε αρχικά και έκανε γνωστό πως «Ο κύριος Σταμούλης δεν έχει έρθει, το παιδί μπήκε στον νεκροθάλαμο του νησιού. Θα πάει το απόγευμα στη Σάμο για τη νεκροψία. Μπορεί να πάει αεροπορικώς στη Σάμο ο κύριος Σταμούλης».