Σαν αρχαία Ελληνίδα θεά μέσα στο λευκό της φόρεμα - Ονειρικές φωτογραφίες της Τζένης Μπαλατσινού από την Πάτμο

Στο αγαπημένο της νησί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
jennybalatsinou - instagram
jennybalatsinou - instagram

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι γνωστό, πως τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη και συμπάθεια για το νησί της Πάτμου, καθώς έχει περάσει πολλά καλοκαίρια αλλά και άλλες περιόδους μέσα στο χρόνο, όπως έκανε και φέτος το Πάσχα.

Θα λέγαμε, πως εκεί το γνωστό μοντέλο έχει βρει ένα δικό της ησυχαστήριο! Ο Αύγουστος λοιπόν τη βρίσκει εκεί και μάλιστα με τη συντροφιά του αγαπημένου της γιου, του μικρότερου μέλους της οικογένειάς της (δείτε εδώ πόσο πολύ έχει μεγαλώσει).

Μέσα από ένα Post, που έκανε η Τζένη Μπαλατσινού την Πέμπτη 10/8 στο instagram με μια σειρά από φωτογραφίες της από το νησί, βλέπουμε πόσο όμορφα περνάει, τις απλές και αγαπημένες συνήθειες της, τις γνωριμίες της με ντόπιους κατοίκους και φυσικά την αύρα της μέσα από τα αέρινα φόρεμα, που την κολακεύουν όσο καμία άλλη!

Οι φωτογραφίες από τις διακοπές της Τζένη Μπαλατσινού στην Πάτμο

Η συγκινητική εξομολόγηση για την οικογένειά και τα παιδιά της

Τα τελευταία χρόνια αποφεύγει τις συνεντεύξεις ενώ έχει αφοσιωθεί πλήρως στην οικογένεια και τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια. Η Τζένη Μπαλατσινού παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 8/5, και μίλησε για όλους και για όλα.

Με ένα τεράστιο και ήρεμο χαμόγελο στο πρόσωπό της, μίλησε για τον 2χρονο γιο της, Παναγιώτη, και την ζωή της μακριά από τα φώτα της τηλεόρασης.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το τι την κάνει να νιώθει δυνατή η απάντησή της ήταν: «Τα παιδιά μου, όταν είμαι κοντά στην φύση, όταν βλέπω ουρανό. Τα πολύ απλά πράγματα που τα θεωρούμε δεδομένα αλλά δεν είναι.
Πολλές φορές έχω νιώσει αδύναμη, ανασφάλεια, φόβο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που η ζωή του είναι στρωμένη με ροδοπέταλα»

Όσον αφορά τον γιο της δήλωσε: «Είναι θεόσταλτος κι αυτό μου δίνει πολύ μεγάλη δύναμη. Μοιάζει και στον μπαμπά του. Η μαμά μου λέει ότι είναι ίδιος ο Βασίλης γιατί πρέπει να κρατάει τις ισορροπίες σαν πεθερά άλλοι λένε ότι μοιάζει σε μένα άλλοι στον Βασίλη (δείτε εδώ φωτογραφίες του, έχει μεγαλώσει αρκετά). Είναι ένας μικρός άγγελος ο Παναγιώτης. Τα μεγάλα μου προσέχουν όσο μπορούν τον 2χρονο γιο μου. Είναι όλα ωραία, είναι όλα καλά. Πάντα σου λείπουν τα παιδιά σου αλλά όταν τα παιδιά είναι ευτυχισμένα εσύ είσαι καλά».

Σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα και μια ενδεχόμενη επιστροφή στην τηλεόραση ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν νομίζω ειδικά για τα επόμενα χρόνια, δεν σκέφτομαι να κάνω κάτι τηλεοπτικά. Είχα κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις μέχρι λίγο καιρό πριν αλλά δεν είναι προτεραιότητά μου»