Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της Ιωάννας Μαλέσκου με μαγιό - 3 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Εντυπωσιακή!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
imaleskou - instagram
imaleskou - instagram

Η Ιωάννα Μαλέσκου ζει ένα διαφορετικό καλοκαίρι φέτος, καθώς είναι το πρώτο, που έχει στην αγκαλιά της την κόρη της και όπως είναι φυσικό όλα είναι πιο όμορφα, όπως συχνά τονίζει η ίδια με αναρτήσεις της στα social media.

Οι διακοπές υπήρξαν κανονικά στο πλάνο της παρουσιάστριας με τη μπέμπα και τον Δανιά (δείτε εδώ) με την οικογένεια να επιστρέφει στην Αθήνα και να φεύγει ξανά για καλοκαιρινές αποδράσεις.

Η ολόσωμη φωτογραφία της Ιωάννας Μαλέσκου με μαγιό

Στη νέα φωτογραφία, που δημοσίευσε η Μαλέσκου στα insta stories της την Παρασκευή 11/8 μας έδειξε το νέο της ολόσωμο μαγιό ποζάροντας σε καθρέφτη για πρώτη φορά μετά τη γέννα της μικρής της.

Μαλέσκου

Η ζωή στο σπίτι με το μωρό

Σε σχετική ερώτηση απάντησε η παρουσιάστρια, πως αν και δύσκολη διαδικασία απολαμβάνει το θηλασμό του παιδιού της, απενοχοποιώντας παράλληλα όσες μανούλες δε μπορούν να κάνουν το ίδιο (δείτε εδώ την αποκάλυψη για το όνομα της μικρής).

«Ναι, είναι δύσκολος και θέλει προσπάθεια και υπομονή. Είναι όμως μαγεία αν, και όταν και για όσο καταφέρει μια μαμά να θηλάσει το μωρό της. Είσαι παντού ετοιμοπόλεμη να ταΐσεις το παιδάκι σου που περιμένει σαν χελιδονάκι με το στοματάκι ανοιχτό», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Μαλέσκου

Το παιδικό δωμάτιο της μικρής

Tην Παρασκευή 4/8 η τρυφερή μανούλα έκανε μια διαφορετική ανάρτηση στα social media, καθώς αυτή τη φορά μας έδειξε με ένα βίντεο τις λεπτομέρειες από το παιδικό δωμάτιο, αλλά και κάποιες στιγμές με την κορούλα της (δείτε εδώ φωτογραφίες από το υπόλοιπο σπίτι).

«Σε έφερε «ο πελαργός» και από όταν εσύ ήρθες στη «γη», εγώ πετάω στα «σύννεφα». Αυτή είναι η ιδέα και το θέμα της διακόσμησης στο παιδικό μας δωμάτιο. Και ευχαριστώ από καρδιάς τους ανθρώπους που φρόντισαν από την πρώτη στιγμή να γίνει η επιθυμία μου, ονειρεμένη πραγματικότητα.
«Αυτή είναι η φωλίτσα μας, μικρούλα μου»», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.