Το ''καρφί'' της Μάρως Λύτρα για τον Κώστα Καραφώτη 19 χρόνια από το τέλος του Fame story

Όσα είπε στο Καλοκαίρι Yes

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένα πρόσωπο, που αγαπήθηκε πολύ στο παρελθόν είναι η Μάρω Λύτρα με την τραγουδίστρια να αφήνει την καριέρα της στο τραγούδι, μετακομίζοντας στην Αμερική εκεί, όπου ζει σήμερα και ασκεί πολύ διαφορετικό επάγγελμα.

Το όνομα της Λύτρα εκτός από το τραγούδι είχε συνδεθεί πολύ έντομα με το Fame story, από όπου τη γνωρίσαμε και φυσικά με τον Κώστα Καραφώτη, που γνωρίστηκαν στο ριάλιτι και αποτέλεσαν ζευγάρι.

Η σχέση αυτή έληξε με τους δύο να έχουν κάνεις πολλές σχέσεις από τότε μέχρι σήμερα (δείτε εδώ τη νέα σχέση του Καραφώτη). Σε πρόσφατη μάλιστα συνέντευξη του ο Καραφώτης μίλησε με τα καλύτερα για τη Μάρω Λύτρα και την τότε ερωτική τους σχέση.

Το σχόλιο της Μάρως Λύτρα για τον Κώστα Καραφώτη

Σήμερα, Παρασκευή (11/8) η Μάρω Λύτρα είχε σύνδεση από τον Καναδά με την εκπομπή Καλοκαίρι Yes κάνοντας δηλώσεις και αποκαλύψεις για τη ζωή της και φυσικά δεν άφησε ασχολίαστο τον Κώστα Καραφώτη με την ίδια να λέει: «Μπα, πως το έπαθε;», όταν της είπαν από το πάνελ, πως μίλησε με τα καλύτερα για εκείνη.

H ζωή της στον Καναδά

Η Μάρω Λύτρα λοιπόν όχι μόνο έχει φύγει από την Ελλάδα και έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει το τραγούδι, αλλά έχει αλλάξει εντελώς κλάδο σε ότι αφορά τα επαγγελματικά της, αφού εργάζεται ως νοσοκόμα σε χειρουργεία, όπως τόνισε.