Η επικοινωνία του Νικολαΐδη με το Σταμούλη λίγες ημέρες πριν πεθάνει ο γιος του - Όσα του είχε πει ο ηθοποιός

Η συγκλονιστική ανάρτηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την τραγωδία, που ζει από το βράδυ της Πέμπτης (10/8) ο ηθοποιός, Οδυσσέας Σταμούλης, η πρώην σύζυγός του και το ευρύτερο περιβάλλον τους, καθώς ο 11χρονος γιος τους έφυγε από τη ζωή.

Πρόκειται για το ανήλικο αγόρι, που πνίγηκε στη θάλασσα, στους Φούρνους Ικαρίας. Για την ώρα δεν είναι σαφή τα αίτια θανάτου, καθώς αναμένεται το πόρισμα από την ιατροδικαστική εξέταση.

Δείτε επίσης: Οδυσσέας Σταμούλης: Που βρίσκεται ο ηθοποιός μετά τον πνιγμό του γιου του

Ο καλλιτεχνικός χώρος και οι ηθοποιοί, που είχαν συνεργαστεί με τον Σταμούλη στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης μέσα από τα social media, με τον Σταύρο Νικολαϊδη να είναι συγκλονισμένος, καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε δει τον συνάδελφο του σε παράσταση.

Η συγκινητική ανάρτηση του Σταύρου Νικολαϊδη για το θάνατο του γιου του Σταμούλη

«Από χθες το βράδυ είναι σοκαρισμένος… συγκλονισμένος… δεν ξέρω τι να πω… τι να γράψω… πριν ελάχιστες μέρες είδα τον Οδυσσέα σε παράσταση, αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε, κάναμε πλάκα, του είπα πόσο καλός ήταν… Χριστέ μου όλα φαίνονται τόσο μακριά… αλλά τελικά είναι τόσο κοντά… ούτε να το σκέφτομαι δεν μπορώ… δεν μπορώ… δεν…», έγραψε ο Σταύρος Νικολαϊδης.

Η ανακοίνωση του λιμενικού

«Απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Φούρνων από τη μητέρα 11χρονου ημεδαπού αγοριού ότι ο ανήλικος είχε μεταβεί μεσημβρινές ώρες για μπάνιο στην παραλία Πλάκα και έκτοτε αγνοούνταν.

Άμεσα για το σημείο αναχώρησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ από θαλάσσης απέπλευσαν δύο Περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Το παιδί εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη με τη συνδρομή στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στην παραλία Πλάκα. Ο 11χρονος ανασύρθηκε από ιδιωτικό σκάφος και μεταφέρθηκε στην ακτή, ενώ διακομίστηκε άμεσα στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Φούρνων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Φούρνων του Λιμεναρχείου Σάμου».