Δεν τον βλέπουμε συχνά - Αυτός είναι ο σύζυγος της Μπέσσυς Αργυράκη και πατέρας της Εβελίνας Νικόλιζα

Γυναικολόγος - μαιευτήρας, παρακαλώ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP / Instagram / Εβελίνα Νικόλιζα
NDP / Instagram / Εβελίνα Νικόλιζα

Η Μπέσσυ Αργυράκη, η αγαπημένη τραγουδίστρια η οποία πριν από λίγες ημέρες έζησε ένα σοκαριστικό ατύχημα πάνω στη σκηνή, με αποτέλεσμα να σκίσει το μέτωπό της και αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στο σπίτι της με δεμένο το κεφάλι, παρά την επιτυχία της και το γεγονός πως οι παπαράτσι την κυνηγούσαν και συνεχίζουν να την κυνηγούν, έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τον σύζυγό της, για παράδειγμα, Λευτέρη Νικόλιζα, τον βλέπουμε σπάνια, καθώς οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους δεν είναι πολλές. Το youweekly.gr ωστόσο έχει συγκεντρώσει φωτογραφίες τους από τις εκδηλώσεις που έχουν παρακολουθήσει ανά διαστήματα.

Αυτός είναι ο σύζυγος της Μπέσσυς Αργυράκη και πατέρας της Εβελίνας Νικόλιζα

Ο Λεύτερης Νικόλιζας, λοιπόν, είναι γυναικολόγος - μαιευτήρας και έγινε ζευγάρι με την καλλιτέχνιδα το 1984. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον Άγγελο, που σήμερα είναι επιτυχημένος σεφ (δείτε τον εδώ), και την Εβελίνα, η οποία εργάζεται ως youtuber, αλλά και δημοσιογράφος και τα τελευταία χρόνια την παρακολουθούμε στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται".

Μπέσσυ Αργυράκη σύζυγος

Μπέσσυ Αργυράκη άντρας

Μπέσσυ Αργυράκη σύζυγος Νικόλιζας

Αυτό είναι που την ξένισε πάνω στον άνδρα της

Το πρωί της Τρίτης (28/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Μπέσσυ Αργυράκη. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και πιο συγκεκριμένα στο άνδρα της, Λευτέρη.

Η Μπέσσυ Αργυράκη, που πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο τσακώνεται με τον άνδρα της στο σπίτι (δείτε το εδώ) αναφέρθηκε άλλη μια φορά στον αγαπημένο της, αλλά έκανε λόγο για το χαρακτηριστικό του, που στην πρώτη τους συνάντηση αυτή αναρωτήθηκε αν είναι δικό του.

«Με το που τον είδα μου φάνηκε ένας κούκλος με δυο τεράστια πράσινα μάτια σαν πιάτα και κατόπιν που κατηφόρισα… του έκανα ένα "διάβασμα" που λέτε, βλέπω το στόμα του και λέω, ρε παιδί μου πολύ καλά είναι τα δόντια του, λες να μην είναι δικά του; Και τελικά ήταν όλα δικά του και είναι απίστευτο ότι έχει μόνο δύο σφραγίσματα ακόμα και σε αυτή την ηλικία», είπε η Μπέσσυ Αργυράκη.

«Στο πρώτο ραντεβού ήταν σε μία ταβέρνα στη Βουλιαγμένη. Με ρώτησε από πού είναι η μαμά μου, του είπα είναι Σμυρνιά και μου λέει: «Άρα η πεθερούλα μου θα μαγειρεύει καλά». Α λέω, ονειροπαρμένος θα είναι. Την πάτησε παταγωδώς εκεί», ανέφερε χαριτολογώντας η τραγουδίστρια.