«Δεν το βρίσκω κακό...» - Η Αθηνά Οικονομάκου "έσπασε" τη σιωπή της για τις πλαστικές

Έχει "πειράξει" την εικόνα της;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αθηνά Οικονομάκου παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο και, πέρα από την αποκάλυψη που έκανε για την ψυχοθεραπεία και τις κρίσεις πανικού, αναφέρθηκε και σε ένα άλλο θέμα που απασχολεί πολύ κόσμο και δεν είναι άλλο από τις πλαστικές επεμβάσεις.

Η ηθοποιός, παρόλο που τα μυστικά ομορφιάς της είναι αστεία όπως λέει και η ίδια (δείτε τα εδώ), έχει λαμπερή και λεία επιδερμίδα και φαίνεται πως ο χρόνος δεν την αγγίζει. Έχει κάνει, λοιπόν, κάτι στο πρόσωπό της; Απάντησε αναλυτικά και εξήγησε ποια είναι η γενικότερη άποψή της επί του θέματος.

Η αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου για τις πλαστικές

Υπάρχουν πολλές συνάδελφοί σου που έχουν παραδεχτεί τις πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό τους, εσύ αν έκανες κάτι, θα το έλεγες;

Πολύ καλά κάνουν και το παραδέχονται οι συνάδελφοι. Δεν το βρίσκω κακό να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί και να βελτιώνεις την εικόνα σου. Όπως νιώθει ο καθένας. Εγώ το χειροκροτώ που το λένε δημόσια. Πρέπει να κάνουμε πράγματα στη ζωή μας για να νιώθουμε άνετα με την εικόνα μας. Χωρίς βέβαια υπερβολές και ακρότητες.

Τα 3 βήματα-κλειδί για να πετύχεις το τέλειο sun-kissed beauty look της

Πιο εκθαμβωτική από ποτέ η πανέμορφη ηθοποιός, παρουσιάστρια και influencer ξεχώρισε με την εμφάνισή της στα πρόσφατα εγκαίνια του νέου καταστήματος της εταιρείας ρούχων, που διατηρεί μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη. (δες και το τατουάζ που έκανε για την κόρη της, τη μικρή Ολίβια)

Στο πάρτι που διοργανώθηκε η λαμπερή επιχειρηματίας, Αθηνά Οικονομάκου, φόρεσε ένα twin set με εντυπωσιακό μοτίβο σε ροζ απόχρωση, που συμπλήρωσε με ένα summer bronze μακιγιάζ -με κόκκινο ματ χρώμα στα χείλη- και ένα ανάλαφρο wavy χτένισμα. Δες πως να το αντιγράψεις και εσύ. (δες και ένα ακόμη chic & classic beauty look)

  1. Αφού απλώσεις την αντηλιακή σου κρέμα εφάρμοσε μια ιδέα από ένα υγρό makeup για λάμψη σε πρόσωπο και λαιμό.
  2. Στη συνέχεια πέρασε από όλο το κινητό βλέφαρο μια λαμπερή σκιά σε ροζ απόχρωση και συμπλήρωσε με αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.
  3. Κατά μήκος των ζυγωματικών σου πέρασε μερικές πινελιές από μια μπρονζέ πούδρα, ενώ για τα χείλη επίλεξε ένα υγρό κραγιόν σε κόκκινη απόχρωση.
  4. Τέλος, για να πετύχεις αυτό το επιμελώς ατημέλητο κυματιστό εφέ στα μαλλιά σου χρησιμοποιήσε λίγο αφρό μαλλιών και μετά δούλεψέ τον με τα δάκτυλά σου. Εναλλακτικά μπορείς να γυρίσεις τούφα-τούφα τα μαλλιά σου με μια πρέσα μαλλών και μετά να τα ανοίξεις προσεκτικά με τα δάκτυλά σου.

αθηνά οικονομάκου

Smart tip

Για ένα φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα μια φορά την εβδομάδα χρησιμοποίησε ειδικά επιθέματα ματιών κατά των μαύρων κύκλων και των οιδημάτων, που θα καμουφλάρει τυχόν προβλήματα χαρίζοντας λάμψη.

Τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να το υιοθετήσεις