Χαμογελά ξανά μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη - Το τρυφερό φιλί της Δώρας Τσαμπάζη με τον γιο τους μπροστά στο ηλιοβασίλεμα

Σφιχτά αγκαλιασμένοι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δώρα Τσαμπάζη
Instagram / Δώρα Τσαμπάζη

Η Δώρα Τσαμπάζη από τότε που έχασε τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ύστερα από την σκληρή μάχη που έδωσε με μία σπάνια μορφή καρκίνου, βρίσκει καθημερινά δύναμη μέσα από τα παιδιά τους, ώστε να μπορεί να απαλύνει τον πόνο της και να τους σταθεί ως μητέρα, αλλά και ως πατέρας πια.

Αυτό το διάστημα, λοιπόν, η δημοσιογράφος κάνει διακοπές μαζί με τον γιο και την κόρη της και την Παρασκευή 11/8 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία αγκαλιά με τον άντρα της οικογένειας μπροστά στο ηλιοβασίλεμα.

Δείτε επίσης: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα της, το...» - Πώς ανακοίνωσε στην κόρη της τον θάνατο του πατέρα της, Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Η τρυφερή ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη με τον γιο της

«Είναι αυτά τα απογεύματα με την πετσέτα στην άμμο, όπως μας είχαν εμάς οι γονείς μας στην παραλία. Η θάλασσα ήρεμη, ζεστή. Ο ήλιος ετοιμάζεται να κρυφτεί, όπως ο Γιώργος στην αγκαλιά μου. Στερνοπουλάκι μου, γλυκό μου πλασματάκι», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δώρα Τσαμπάζη γιος
Instagram / Δώρα Τσαμπάζη

Η σπαρακτική της ανάρτηση για την επέτειο γάμου της με τον Αλεξάνδρο Νικολαΐδη

Ιδιαίτερη μέρα ήταν εκείνη στις 9/7 για την Δώρα Τζαμπάζη, την σύζυγο του Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, καθώς θα έκλεινε 7 χρόνια γάμου με τον καλό της.

Δημοσίευσε, λοιπόν, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από την ημέρα που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και χόρευαν αγκαλιασμένοι και έβαλε να παίζει από πάνω ένας ήχος με ανατριχιαστικά λόγια που φανερώνουν πως δεν περνά μέρα που να μην τον σκέφτεται και πως πονάει μακριά του (δείτε εδώ τα πρώτα γενέθλια της κόρης της χωρίς τον πατέρα της).

«Γειά. Πήρα να δω τι κάνεις. Ελπίζω να είσαι καλά. Σου στέλνω αυτό χωρίς πρόλογο ή δεύτερες σκέψεις, συνδέσεις ή ενοχές. Απλώς, ξεμπλέκω αυτό που υπάρχει μέσα στο στήθος μου. Δε θα σε κοιτάω με τον ίδιο τρόπο αλλά, θα σε θυμάμαι ακριβώς όπως σε έβλεπα εγώ. Και κάθε φορά που θα κλείνω τα μάτια μου θα είναι όλα εκεί, όλα όσα έχω κρατήσει.

Άλλωστε, είμαστε σαν ένα ζευγάρι διαφορετικές κάλτσες. Έτσι μου έλεγες. Εγώ μια από αυτές τις πολύχρωμες με τρύπες και μπαλώματα κι εσύ, μια άσπρη βαμβακερή. Να προσέχεις το κομμάτι μου, ε; Θα προσέχω το δικό σου. Σε αγαπώ. Δική σου», ακούγεται χαρακτηριστικά.