Δώρα Τσαμπάζη: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα της, το...» - Πώς ανακοίνωσε στην κόρη της τον θάνατο του πατέρα της, Αλέξανδρου Νικολαΐδη

«Είχα πει ότι θα καθίσουμε όλο το βράδυ για να...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δώρα Τσαμπάζη: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα της, το...» - Πώς ανακοίνωσε στην κόρη της τον θάνατο του πατέρα της, Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και την Ελεονώρα Μελέτη μίλησε το πρωί της Τετάρτης 8/3 η Δώρα Τσαμπάζη, η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη που έφυγε από την ζωή πριν μερικούς μήνες, ηττημένος από μια σπάνια μορφή καρκίνου -δείτε εδώ μια σπαρακτική ανάρτηση που έκανε πριν λίγο καιρό για τον αγαπημένο της.

Η ίδια αναφέρθηκε λοιπόν στον χαμό του αλλά και για τη δύσκολη στιγμή που έπρεπε να πει στην κόρη τους πως ο πατέρας της δεν είναι πια κοντά τους.

Πώς ανακοίνωσε η Δώρα Τσαμπάζη στην κόρη της πως ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης έφυγε από την ζωή

«Είμαι καλά, είναι προσωπική κατάκτηση μου αυτό. Πέρασα μέσα από την φωτιά για να στέκομαι εδώ και να σου λέω ότι είμαι καλά. Δεν φοβάμαι, νιώθω δυνατή. Για μένα το πένθος ξεκινά πριν χάσεις τον άνθρωπό σου. Το πρώτο σοκ ήταν όταν έμαθα ότι ο Αλέξανδρος έχει καρκίνο. Ήταν ένα τεράστιο χαστούκι. Μου φαινόταν απίστευτο, ήταν ένας μικρός θάνατος. Μετά ήταν η ημέρα που έφυγε, η κηδεία του, η τελετή, στην οποία έπρεπε να μην καταρρεύσω. Ήθελα όλα να γίνουν έτσι όπως του άξιζαν, είχα και αυτό το άγχος να τιμηθεί.

Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν όταν έπρεπε να ανακοινώσω στην κόρη μου ότι ο πατέρας της έχει φύγει. Όταν με κοίταξε με τα ματάκια της και της ξεστόμισα έτσι όπως με συμβούλεψε ο παιδοψυχολόγος, δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα της, της απορίας και ταυτόχρονα της απόγνωσης. Είχα πει ότι θα καθίσουμε όλο το βράδυ για να της λύσω όλες τις απορίες μέχρι να την πάρει ο ύπνος», είπε η Δώρα Τσαμπάζη.