Λιζέτα Νικολάου: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της - Η συγκινητική ανακοίνωση του γιου της, Αλέξανδρου Λιάνη

Το μέρος, η μέρα και η ώρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Λιζέτα Νικολάου άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή 11 Αυγούστου, σε ηλικία 72 ετών, ύστερα από τραύμα στο κεφάλι της, το οποίο δημιουργήθηκε από την πτώση της σε σκάλες καταστήματος. Στο άκουσμα της είδησης ο καλλιτεχνικός κόσμος, και κυρίως η οικογένειά της, βυθίστηκαν στο πένθος.

Πλήθος ερμηνευτών, φίλοι και γνωστοί της, θέλησαν να την αποχαιρετήσουν μέσα από τα social media τους, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της και τρυφερά κείμενα για την ίδια, τον χαρακτήρα και το έργο της (δείτε εδώ αναλυτικά), ωστόσο το Σάββατο 12/8 ο γιος της, Αλέξανδρος Λιάνης, προχώρησε σε μία ανάρτηση μέσα από το προφίλ της στο Facebook, ανακοινώνοντας την ημέρα, την ώρα και το μέρος που θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της ώστε όσοι το επιθυμούν και μπορούν, να την αποχαιρετήσουν από κοντά για μία τελευταία φορά.

Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της Λιζέτας Νικολάου

«Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους σας για την αγάπη, την φιλία, την καλοσύνη με την οποία αγκαλιάσατε την μητέρα μου όλα αυτά τα χρόνια. Προσωπικά σας ευχαριστώ για την αμέριστη συμπαράσταση και τις ευχές σας σε εμένα και την οικογένειά μου αυτές τις δύσκολες ημέρες. Για όποιον επιθυμεί να παραστεί, η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Αυγούστου στις 11:00 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. Αλέξανδρος Λιάνης», σημείωσε.

Η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση

Η τραγουδίστρια, αν και πραγματοποιούσε τηλεοπτικές εμφανίσεις σπάνια, είχε φιλοξενηθεί πέρυσι τον Σεπτέμβριο στην εκπομπή του «Ένα τραγούδι ακόμα» στο OPEN. Ο Γιώργος Θεοφάνους, μάλιστα, θέλησε να την αποχαιρετήσει μιλώντας για την συνάντησή τους.

«Την γνώρισα πέρσι στο πλατό του ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΚΟΜΑ την άκουσα να λέει μοναδικά ένα μοιρολόι από την Μικρά Ασία την λάτρεψα. Με αξιοπρέπεια και ευαισθησία καλλιτεχνική. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ αγαπημένη Λιζέτα Νικολάου».

Θεοφάνους Λιζέτα Νικολάου