«Μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε 44 χρόνια, αλλά...» - Η στιγμή που ο Πάνος Μουζουράκης κάλεσε τη γυναίκα του στο τηλέφωνο για να της αφιερώσει το τραγούδι του σε συναυλία του

"Λιώνει" για εκείνη και το μωρό που περιμένουν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Πάνος Μουζουράκης βιώνει κάτι εντελώς καινούριο στη ζωή του, καθώς μέσα σε λίγους μόλις μήνες βρήκε τον έρωτα στα μάτια της Μαριλούς Κοζάρη, παντρεύτηκαν και ήδη περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Ο τραγουδιστής δεν περίμενε πως θα ερχόταν αυτή η στιγμή στη ζωή του που η καρδιά του θα χτυπά σαν τρελή για μία γυναίκα, η οποία του "ετοιμάζει" το μεγαλύτερο δώρο του (δείτε εδώ ποιο είναι το φύλο του μωρού).

Αυτό, άλλωστε, φάνηκε από την εξομολόγησή του σε πρόσφατη συναυλία του, κατά τη διάρκεια της οποίας κάλεσε στο τηλέφωνο, σε βιντεοκλήση , την καλή του για να της αφιερώσει το κομμάτι του "Φίλα με ακόμα", τονίζοντας πως τελικά αξίζει κανείς να περιμένει και να μην κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του, μέχρι να έρθει το κατάλληλο πρόσωπο.

Η αφιέρωση του Πάνου Μουζουράκη στην Μαριλού Κοζάρη κατά τη διάρκεια συναυλίας του

«Συγγνώμη έπρεπε να πάρω την οικογένειά μου ένα τηλέφωνο. Αν είστε ερωτευμένοι και τσακώνεστε δεν είναι σωστό. Αν είστε ερωτευμένοι και ζηλεύετε δεν είναι σωστό. Και εσείς που είστε πιο μικρά μην ενδώσετε σε κάτι, το οποίο δεν σας γεμίζει 100%. Μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε 44 χρόνια, μπορεί και 60 και 70 και 80 και 100, αλλά υπάρχει εκεί. Αυτό το πλάσμα», είπε χαρακτηριστικά και στο τέλος του τραγουδιού χαιρέτησε την γυναίκα του.

Δείτε επίσης: «Κι οι δυο μαζί μπορούμε...» - Η πρώτη ανάρτηση του Πάνου Μουζουράκη μετά τον γάμο του με την Μαριλού Κόζαρη

Τι δουλειά κάνει η σύζυγός του, πώς γνωρίστηκαν και κατέληξαν σε γάμο

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 27/5 στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα με πάνω από 1.500 καλεσμένους, επώνυμους και μη, πολύ χορό, φαγητό και ανεβασμένη διάθεση μέχρι το πρωί της επόμενης ημέρας (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Η - πλέον - σύζυγός του και μητέρα του πρώτου καρπού του έρωτά τους, Μαριλού Κοζάρη, ήταν υπέρλαμπρη μέσα στο off white νυφικό της και ο έρωτας φαινόταν από χιλιόμετρα στα μάτια της. Το όνομά της σήμερα πρωταγωνιστεί σε πρωινές και όχι μόνο εκπομπές αλλά... τι πραγματικά γνωρίζουμε για εκείνη;

Η στενή φιλία της Μαριλού με την Κατερίνα Καινούργιου είναι γνωστή, ενώ πρόσφατα η παρουσιάστρια είχε παραστεί στο πάρτι της Μαριλού Κοζάρη και ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία τους, στην οποία φάνηκε για πρώτη φορά η φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα στις κάμερες η γνωριμία τους ξεκίνησε από τα παιδικά τους χρόνια:

«Η Μαριλού είναι παιδική μου φίλη, ο μπαμπάς της με τον μπαμπά μου παιδικοί φίλοι. Έχουμε καταγωγή και οι δύο από τον Παρνασσό. Θυμάμαι την σκηνή να την έχει η μαμά της αγκαλιά και να την θηλάζει. Από τότε γίναμε φίλες. Όσο μεγάλωνα, η Μαριλού ήθελε να κάνουμε παρέα. Όταν έφτασα στα 18, άρχισε να με εκνευρίζει διότι εγώ ήθελα να βγαίνω και μου έλεγαν δεν γίνεται, θα έρθει ο Κόζαρης και πρέπει να κάτσεις στο σπίτι. Θυμάμαι να μου λέει θα με πάρεις μαζί σου; Εγώ δεν την ήθελα. Είναι η καλύτερή μου φίλη, αδερφή μου κι έχω συγκινηθεί πάρα πολύ σήμερα».

Η Μαριλού είναι 30 ετών και ιδιοκτήτρια φαρμακείου στη Νέα Σμύρνη.

Το πώς γνωρίστηκαν οι δυο νεόνυμφοι, αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» του «Super Κατερίνα».

«Είμαστε αυτοκόλλητες με τη Μαριλού, την ξέρω κυριολεκτικά από τότε που γεννήθηκε. Με τον Πάνο γνωρίστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο μέσω μιας κοινής φίλης, της Χριστίνας Στεφανίδη. Στη δεύτερη συνάντηση ήμουν κι εγώ στην παρέα. Τα γνώριζα όλα τόσο καιρό εννοείται, με παρακάλεσαν να σεβαστώ την κατάσταση, αλλά περιμένουν κοριτσάκι. Παντρεύονται στην Αίγινα και τώρα ετοιμάζουν και το Bachelor».