Της ζήτησε να γίνει το ζιγκολό της - Η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου στο Instagram

Επική στιγμή στη συναυλία της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται στο μέσο της καλοκαιρινής της περιοδείας και το Σάββατο 12/8 εμφανίστηκε στην Χαλκιδική, στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών συγκεκριμένα. Εκεί αποθεώθηκε από τον κόσμο στις κερκίδες που περίμενε να την δει πως και πως, με τις φωτογραφίες και τα βίντεο στα social media να έχουν πάρει φωτιά για την εμφάνισή της.

Δείτε επίσης: Η νέα της εμφάνιση - Τι έκανε και δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ

Ανέβασε και η ίδια μερικά στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με μία εικόνα ωστόσο να ξεχωρίζει. Ένας από τους θαυμαστές της, είχε γράψει σε ροζ πανό πως θα ήθελε να γίνει το ζιγκολό της, όπως λέει και το τραγούδι της και εκείνη το δημοσίευσε, βάζοντας μία καρδιά πάνω στην ανάρτηση.

Δείτε επίσης: «Το έχω δηλώσει ότι έχω κάνει...» - Η αποκάλυψη της Παπαρίζου για τις πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της

Η πρόταση από θαυμαστή της Έλενας Παπαρίζου

«Έλενα θέλω να γίνω το ζιγκολό σου», έγραψε ειδικότερα το πανό.

Έλενα Παπαρίζου ζιγκολό

Η εξομολόγηση για τη σεξουαλικότητά της

Η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε μια πολύ ειλικρινή συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Pride 98,6 και στον Τάσο Μπιμπισίδη με την ίδια να μιλάει πολύ ανοιχτά τόσο για τον εαυτό της, όσο και για ζητήματα, που αφορούν σε όλες τις κοινωνίες.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη της τραγουδίστριας είδαμε να προβάλλονται την Τετάρτη 22/3 στο Πρωινό μας με το πάνελ να παραδέχεται την στάση, που βλέπει τα πράγματα αλλά και το πως τοποθετείται.

Πιο αναλυτικά, η ίδια εξήγησε πως μεγάλωσε στη Σουηδία και έτσι είχε όλη τη στήριξη από μικρή, όσο πήγαινε στο σχολείο και μάλιστα δέχτηκε βοήθεια σε ζητήματα, που μπορεί να την προβλημάτισαν με τις σεξουαλικές της προτιμήσεις (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις της Παπαρίζου για το σύζυγό της).

«Πέρασα πρώτη φορά κατάθλιψη στα 13 μου. Έπαθα μια θρησκευτική αντίδραση, δεν ήξερα τι να πιστέψω. Συνεχίζω να είμαι κοντά στην εκκλησία, ο καθένας την εκκλησία του την κουβαλάει μέσα του. Έχω υπάρξει και βουδίστρια πιτσιρίκα. Στα 13 μου αναποδογύρισε ο κόσμος. Στο σχολείο άρχισε να με παρακολουθεί ψυχολόγος 2 φορές την εβδομάδα.

Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια. Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα. Ξέρουμε εμείς τι κάνει ένα στρέιτ ζευγάρι όταν κλείνουν οι πόρτες; Η κολλητή φίλη της αδελφής μου ήταν από τότε αρραβωνιασμένη με την φίλη της. Κι εγώ είχα αμφιβολίες στα 13 μου για την σεξουαλικότητα μου», εξομολογήθηκε η Έλενα Παπαρίζου.