Με μικροσκοπικό μπικίνι και κοιλιακούς φέτες πόζαρε στον φακό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου - Διακοπές στην Νάξο για την Σπυροπούλου

Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που μένουν και τις βόλτες τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περνάει το πρώτο καλοκαίρι με το παιδάκι της, καρπό του έρωτα της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Ο γιος τους είναι η μεγαλύτερη αδυναμία τους και λατρεύουν να τον παίρνουν μαζί τους όπου και αν ταξιδέψουν.

Το ζευγάρι απολαμβάνει το φαγητό του σε ακριβά εστιατόρια, δίπλα στη θάλασσα αλλά και βόλτες με το μπέμπη τους μέσα στο καρότσι. Επόμενη στάση τους είναι στη Νάξο όπου βρίσκονται τις τελευταίες ώρες, με την παρουσιάστρια να είναι μαγεμένη με τις ομορφιές της Ελλάδας.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, έχει δημοσιεύσει τις πρώτες φωτογραφίες από το νησί, με τους διαδικτυακούς της φίλους να σχολιάζουν από κάτω, με τα περισσότερα σχόλια να αφορούν το σώμα της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου 7 μήνες περίπου μετά τη γέννηση του γιου της, έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και είναι στα καλύτερα της. Μάλιστα, έχει καταφέρει να έχει και κοιλιακούς φέτες - δείτε την διατροφή που ακολουθεί.

Οι φωτογραφίες της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από την Νάξο

Η τρυφερή ανάρτηση για το γιο της από τις διακοπές τους

Ο μικρός της μεγαλώνει όμορφα και εκείνη τον καμαρώνει! Συχνά μάλιστα τη βλέπουμε να κάνει τρυφερές αναρτήσεις για εκείνον, μαζί του ή και χωρίς εκείνον, όπως την Τετάρτη 9/8 στο λογαριασμό της στο instagram (δείτε εδώ καλοκαιρινές φωτογραφίες με το μωρό και το Σταθοκωστόπουλο).

Μαμά και μπέμπης ήταν μαζί - πιο συγκεκριμένα η Σπυροπούλου είχε στην αγκαλιά της το μωρό - μετά από το μπάνιο τους σε κάποια θάλασσα ή πισίνα, με την παρουσιάστρια να κάνει κάτω από το εν λόγω post μια γλυκιά εξομολόγηση!

«Θα κάνουμε μία συμφωνία, είπε..
Εγώ θα γίνω το καλύτερο κεφάλαιο της ζωής σου κι εσύ θα γίνεις το τελευταίο μου.
Και κάπως έτσι έγραψαν μια ολόκληρη ιστορία μέσα σε δύο λέξεις.
Για πάντα», έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.