Λευτέρης Σουλτάτος: «Ήρθε η ώρα που να σας πω την αλήθεια...» - Ευχάριστα νέα για τον σύζυγο της Βάσως Λασκαράκη

Κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια αναπάντεχη ανακοίνωση έκανε ο Λευτέρης Σουλτάτος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο σεφ έκανε γνωστό πως κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές για τον Δήμο Ηρακλείου στην Κρήτη.

Ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τα κοινά στο νησί που είναι και ο τόπος καταγωγής του και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Η ανακοίνωση του Λευτέρη Σουλτάτου

«Ήρθε η ώρα που να σας πω την αλήθεια δεν περίμενα ποτέ ότι θα έρθει!
Να ζητήσω την ψήφο των συνανθρώπων μου και συντοπιτών μου. Παρά ταύτα αφού έπεισε εμένα η Μαρία Καναβάκη πιστεύω μπορεί να κάνει πολλά για τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω εγώ και τα παιδιά μου. Για το Ηράκλειο που όλοι αγαπάμε και μας φαίνεται το πιο όμορφο μέρος στη γη κι ας μην είναι. Πιστεύω όμως, ότι μπορούμε να το κάνουμε όλο και καλύτερο!

Για αυτό κι αποφάσισα δίπλα στην Μαρία να προσπαθήσω κι εγώ να βοηθήσω όπως μπορώ! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους από όποια παράταξη κι αν προέρχονται. Μακάρι για το καλό όλων μας να βγουν οι καλύτεροι αυτοί που πραγματικά θέλουν να βοηθήσουν και που θα δουλέψουν για τον τόπο μας. Το Ηράκλειο είναι πάνω απο όλα !!!! Πάνω από κόμματα και προσωπικές μικρότητες!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Το βίντεο που μαρτυρά τη σχέση της Βάσως Λασκαράκη με την πεθερά της

Φωτογραφίες από το σπίτι του στην Κρήτη

Η ηθοποιός, αν και το επώνυμό της φαίνεται να είναι κρητικό, δεν έχει καμία σχέση με το νησί, πέρα από το γεγονός πως έχει παντρευτεί έναν Κρητικό, καθώς πρόκειται για τον τόπο καταγωγής του διάσημου σεφ. Ο ίδιος, λοιπόν, αν και μένει στην Αθήνα όπου περνά και το περισσότερο χρόνο του, συχνά πυκνά επισκέπτεται τον τόπο του για να χαλαρώσει, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει δικό του σπίτι εκεί, παρόλο που υπάρχει και το πατρικό του στο οποίο μένουν οι γονείς του (δείτε εδώ την σχέση που έχει με την πεθερά της). Έτσι το ζευγάρι μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα από την μονοκατοικία αυτή, η οποία είναι ονειρεμένη!

Διαθέτει έναν τεράστιο κήπο με πέτρινα τοιχώματα, με δέντρα και φυτά σε όλο το μήκος του, ενώ έχουν βάλει και μία μεγάλη κουνιστή καρέκλα για να αράζουν εκεί με τις ώρες όλοι μαζί, με την κόρη της Λασκαράκη να το ευχαριστιέται πιο πολύ από όλους.

Το εσωτερικό είναι αρκετά μοντέρνο και παρόλο που δεν φαίνεται να έχει θέα την θάλασσα, τα δωμάτια "βλέπουν" στον κήπο, ο οποίος δημιουργεί μία ηρεμία.

Λασκαράκη Σουλτάρος σπίτι στην Κρήτη

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι Κρήτη

Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι Κρήτη αυλή

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος Κρήτη σπίτι

Βάσω Λασκαράκη διακοπές με τον λευτέρη Σουλτάτο