Super Κική: «Α ρε καλοκαίρι Yes Αυγουστιάτικα...» - Νέα αιχμηρή ανάρτηση μετά το σάλο για τον Ξαρχάκο

Το "καρφί" στην εκπομπή που παρουσίασε το θέμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/super_kikii
Instagram/super_kikii

Χαλασμός επικράτησε τις τελευταίες ημέρες μετά από κάποιες δηλώσεις που έκανε η Super Κική σε διαδικτυακό κανάλι σχετικά με τον σπουδαίο συνθέτη, Σταύρο Ξαρχάκο. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό ένα περιστατικό, όταν δούλευε ως σερβιτόρα σε μαγαζί που εμφανιζόταν και διεύθυνε την ορχήστρα.

«Εγώ ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος τι κάνει, νόμιζα ότι ήταν τραγουδιστής. Και βλέπω έναν που κάνει κάτι τέτοια και λέω "δεν είναι αυτός ας βγω". Έχω τον νου μου μην βγει κάνα παλικάρι να τραγουδήσει, δεν βλέπω τίποτα, μόνο έναν κύριο να παλεύει με μια μυγοσκοτώστρα λέω "δεν παίζει" και βγαίνω και έχω δύο ποτήρια μοσχάτο που πίνουν όλες και κάνουν μεταξύ τους "ντιν"», είπε μεταξύ άλλων - δείτε εδώ όλες τις αποκαλύψεις της.

Τις δηλώσεις της, σχολίασε η εκπομπή Καλοκαίρι Yes με τα σχόλια ειδικά του Τριαντάφυλλου να είναι αρκετά αιχμηρά. Συνέχεια είχαν πολλά δημόσια πρόσωπα που με αναρτήσεις στα social media μίλησαν πολύ άσχημα για την influencer - δείτε εδώ τι γράφτηκε.

Μετά τα όσα γράφτηκαν, η Super Κική προχώρησε σε μια πολύ αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έριξε "καρφιά" στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes.

H ανάρτηση της Super Κική για το Καλοκαίρι Yes

«Εγώ στη θέση του Ξαρχάκου θα ντρεπόμουν για αυτούς που υποτίθεται τον στηρίζουν στο τίποτα που συνέβη. Με τα σχόλια σας νιώθω ότι είμαι ο άντρας σας που σας δέρνει χρόνια και δεν μπορείτε να μιλήσετε, η γυναίκα σας που δεν τη θέλετε άλλο, ο γκόμενος που δεν σας έκατσε ποτέ, ο εργοδότης που άλλα σας είπε και άλλα σας έδωσε! Α ρε καλοκαίρι Yes αυγουστιάτικα δεν είχες τι να πεις! Κρίμα και ήμασταν φίλοι αδερφικοί» έγραψε η Super Κική στέλνοντας μήνυμα στην καλοκαιρινή εκπομπή.

Δείτε επίσης: «Παρακαλούνται τα "σκουπίδια" να...» - Χείμαρρος ο Ψινάκης κατά της Super Κικής: «Χ@στηκε η φοράδα», απάντησε

Super Κική Σταύρος Ξαρχάκος