Διώροφη μεζονέτα, με μεγάλη κουζίνα και γυμναστήριο - Φωτογραφίες από το υπερσύγχρονο σπίτι της Δέσποινας Βανδή

Με μίνιμαλ νεανική διακόσμηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/desp1navandi
Instagram/desp1navandi

Όλα τα διάσημα ονόματα της ελληνικής showbiz μας έχουν δείξει διάφορες γωνιές από τα σπίτι τους, ανάμεσα τους και η Δέσποινα Βανδή, η οποία έχει μια υπερσύγχρονη διώροφη μεζονέτα στα σύνορα Βούλας και Βάρης, όπου μένει με τα παιδιά της.

Το σπίτι της διαθέτει πισίνα και γυμναστήριο, αφού η τραγουδίστρια θέλει να διατηρείται σε φόρμα με καθημερινή γυμναστική (δείτε φωτογραφία της με μαγιό).

Πολλές φορές μέσω των social media μας έχει δείξει διάφορες αγαπημένες της γωνιές, με την κουζίνα να είναι το αγαπημένο της σημείο, καθώς αγαπάει να μαγειρεύει για τα αγαπημένα της πρόσωπα και να διοργανώνει μαζώξεις στο σπίτι.

Η μονοκατοικία της διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια και τζαμαρίες καθώς και έναν υπέροχο κήπο με την διακόσμηση στον εσωτερικό χώρο είναι minimal με το ξύλο να κυριαρχεί.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Δέσποινας Βανδή

@desp1navandiofficial

Καλή Σαρακοστή!!!

♬ πρωτότυπος ήχος - Despina Vandi Official

Σε αυτό το σπίτι η Δέσποινα Βανδή έμενε και με τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη με τον οποίο παντρεύτηκαν στις 17 Ιουνίου του 2003 και μαζί απέκτησαν την κόρη τους Μελίνα τον Φλεβάρη του 2008 αλλά και τον γιο τους Γιώργο τον Αύγουστο του 2007. Ανακοίνωσαν από κοινού το διαζύγιο τους στις 15 Ιουλίου 2021 ενώ λίγους μήνες αργότερα η τραγουδίστρια αποκάλυψε τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Το σπίτι της κόρης της στο Λονδίνο

Η Μελίνα Νικολαΐδη απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα κάνοντας τουρ σε αγαπημένα της ελληνικά νησιά είτε με τις φίλες της, είτε με τον καλό της, είτε με τη Δέσποινα Βανδή και το Βασίλη Μπισμπίκη.

Σε κάθε περίπτωση είναι αντιληπτό, πως η νεαρή κοπέλα έχει πολλούς λόγους να θέλει να βρίσκεται στην Ελλάδα, αφού εδώ και ένα χρόνο, ολοκληρώνοντας το σχολείο, μετακόμισε στο Λονδίνο για σπουδές (δείτε εδώ με μικροσκοπικό λεοπάρ μαγιό).

Σε Ελλάδα και Αγγλία μοιράζεται η Μελίνα με τη ζωή της να έχει ωραίες στιγμές και στις δύο χώρες. Όπως είναι φυσικό στην πόλη, που σπουδάζει έχει νοικιάσει ένα απόλυτα φοιτητικό σπίτι, με τη θέα από το δωμάτιο της να ξεχωρίζει, ενώ στον υπόλοιπο χώρο η διακόσμηση είναι minimal με το λευκό χρώμα να επικρατεί.

Μελίνας Νικολαΐδη φωτογραφίες σπίτι Λονδίνο

Μελίνα Νικολαΐδη σπίτι Λονδίνο