Νέο μέλος στην οικογένεια Χρανιώτη & Αβασκαντήρα - Η φωτογραφία με το μωρό στο μαιευτήριο

Να τους ζήσει!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στιγμές ευτυχίας βιώνει η σύζυγος του Γιώργου Χρανιώτη, Γεωργία Αβασκαντήρα, καθώς η οικογένειά τους μεγάλωσε ακόμη περισσότερο. Την Δευτέρα 14/8 η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τα μικρά πατουσάκια από το νέο μέλος που ήρθε στη ζωή τους και εμφανώς συγκινημένη το καλωσόρισε, με τους διαδικτυακούς της φίλους να την γεμίζουν με μηνύματα και ευχές.

Πρόκειται για το παιδί της αδερφής της, της Όλγας (δείτε την εδώ), η οποία γέννησε μία μέρα πριν τον Δεκαπενταύγουστο, κάνοντας ένα δώρο στον εαυτό της, αλλά και στα αγαπημένα τους πρόσωπα, αφού περίμεναν καιρό αυτή τη στιγμή.

Το νέο μέλος στην οικογένεια Χρανιώτη - Αβασκαντήρα

«Η ανιψιά μου ήρθε σήμερα κούκλα και δυναμική για να μας ξεσηκώσει από τις διακοπές μας και να περάσουμε τον πιο όμορφο Δεκαπενταύγουστο στην Αθήνα. Κούκλα μου σε περιμέναμε καιρό», έγραψε στο προφίλ της η περήφανη θεία.

Δείτε επίσης: «Τσακωθήκαμε και την ημέρα του γάμου μας» - Το άγνωστο σκηνικό ανάμεσα στον Γιώργο Χρανιώτη και την Γεωργία Αβασκαντήρα

Αβασκαντήρα νέο μέλος στην οικογένεια

Ο γιος τους έχει μεγαλώσει πολύ

Η Γεωργία Αβασκαντήρα φαίνεται να λιώνει για τον μονάκριβο γιο της, αφού όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει και φωτογραφίζει το παιδάκι της. Η σύζυγος του Γιώργου Χρανιώτη, έκανε ένα πολύ τρυφερό post στο Instagram αγκαλιά με εκείνον.

Μπορεί να μη μας δείχνει ολοκληρωμένο το πρόσωπο του, όμως με κάθε τρόπο εκφράζει την αδυναμία της για αυτό, ακόμα και αν βάζει διάφορα αυτοκόλλητα για να τον προστατεύει. Το μοναδικό ωστόσο στιγμιότυπο που έχουμε και μπορούμε να κρίνουμε σε ποιον από τους δύο γονείς μοιάζει το παιδί είναι ένα και μας φτάνει για να καταλάβουμε.

«Φαμίλια μου», έγραψε ο Γιώργος Χρανιώτης κάτω από τη φωτογραφία της γυναίκας του.