Χρανιώτης - Αβασκαντήρα: Η φατσούλα του γιου τους- Σε ποιον μοιάζει;

«Ένας ξανθός άγγελος»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χρανιώτης - Αβασκαντήρα: Η φατσούλα του γιου τους- Σε ποιον μοιάζει;

Η ευτυχία του Γιώργου Χρανιώτη και της γυναίκας του Γεωργίας Αβασκαντήρα στη ζωή, δεν είναι άλλη από την ύπαρξη του μικρού τους γιου! Το ζευγάρι πολύ ερωτευμένο βιώνει αναμφισβήτητα την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους!

Στα profiles και των 2 στο Instagram βλέπει κανείς πτυχές της ζωής τους, από την καθημερινότητα, το θέατρο, τα χόμπυ τους και το πανέμορφο σπίτι, που διατηρούν.

Σε ό,τι αφορά το παιδάκι τους, που κλέβει την παράσταση στη ζωή τους, κάνουν συνέχεια αναφορά για τη ζωή μαζί του και τις συνήθειες τους, ωστόσο δε δείχνουν το προσωπάκι του! Θέλουν με αυτόν τον τρόπο να τον προστατέψουν ίσως μέχρι να μεγαλώσει και επιλέξει εκείνος αν θέλει να προβάλεται!

Η τρυφερή μαμά μοιράζεται πιο σπάνια υλικό, ενώ ο Γιώργος Χρανιώτης κάνει πιο εκτενείς εκδηλώσεις αγάπης γαι το παιδί του (δείτε εδώ τη συγκινητική ανάρτησή του).

Οι φωτογραφίες της Γεωργίας Αβασκαντήρα με τον γιο της

Σίγουρα με το υλικό αυτό θα πρέπει ο Γιώργος Χρανιώτης να παραδεχτεί, πως το παιδί μοιάζει στη μαμά του, καθώς έχει τα χρώματά της!

Δείτε φωτογραφίες από τη βάφτιση του μικρού

Μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους βίωσαν ο Γιώργος Χρανιώτης και η αγαπημένη του σύζυγος, Γεωργία Αβασκαντήρα. Το αγαπημένο ζευγάρι βάφτισε τον μοναχογιό του στην Τήνο και μάλιστα δημοσίευσαν και φωτογραφίες με τις λεπτομέρειες του μυστηρίου.

Θυμίζουμε πως πριν από μερικά χρόνια, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων και φέτος επέστρεψε προκειμένου να βαφτίσει τον γιο του.

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα αποφάσισαν να τον ονομάσουν Αλέξανδρο - Ιωάννη. Όλες οι φωτογραφίες που μοιράστηκε η ευτυχισμένη μανούλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ήταν απλά υπέροχες.