Θύελλα αντιδράσεων με τις ολόγυμνες φωτογραφίες του Λάκη Γαβαλά

Κάλυπτε τα απαραίτητα με τις πόζες και τα χέρια του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Λάκης Γαβαλάς
Instagram / Λάκης Γαβαλάς

Ο Λάκης Γαβαλάς είναι ένας άνθρωπος που τα λέει έξω από τα δόντια σε κάθε του συνέντευξη και δεν φοβάται να πει τη γνώμη του για οποιοδήποτε θέμα και πρόσωπο, όπως επίσης δεν φοβάται να δεχθεί και ο ίδιος την οποιαδήποτε κριτική.

Απόδειξη αυτού είναι και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το Σάββατο 12/8, όπου πόζαρε ολόγυμνος μπροστά από έναν ολόσωμο καθρέφτη, καλύπτοντας τα απαραίτητα με τα χέρια του. Άλλοι τον σχολίασαν αρνητικά γι' αυτό και άλλοι τον αποθέωσαν.

Δείτε επίσης: «Υπήρξαμε 9 χρόνια παντρεμένοι. Χωρίσαμε και μετά μου άρεσαν και άλλα πράγματα» - Η σπάνια αποκάλυψη του Λάκη Γαβαλά

Οι γυμνές φωτογραφίες του Λάκη Γαβαλά που προκάλεσαν αντιδράσεις

«Goodevening my friends ‼️ Αυτό το καλοκαίρι έχω δει όποια ώρα όποια στιγμή σε όποια περίσταση, το περισσότερο γυμνό από ποτέ.. Έτσι λοιπόν είπα να ακολουθήσω το ρεύμα.. Ε τι μοντέρνος άνθρωπος είμαι.. Καλό μας βράδυ καιιιιι θα έρθει η στιγμή που θα βγω στο δρόμο μόνο με το..... ΑΡΩΜΑ ΜΟΥ», έγραψε ο διάσημος σχεδιαστής στο προφίλ του.

Και επειδή ακολούθησε ένας χαμός κάτω από την ανάρτηση, θέλησε να εξηγήσει: «Καλημέρα σε όλους ‼️ Τελικά σχεδόν κανείς δεν στάθηκε στο κείμενο παρά μόνο στην εικόνα.. Ενδιαφέρον.

Ο σκοπός μου ήταν να αποδείξω ότι αγαπώ πρώτα την οντότητά μου και ύστερα όλα τα φτιασίδια του σήμερα.. Δεν με κάνουν τα γκρίζα κοστούμια με γραβάτες ούτε η μαύρη ταφταδένια τουαλέτα..

Με κάνει η δημόσια εικόνα μου στην κολυμπήθρα της βαπτήσεως μου και το κοφτερό (για μένα) μυαλό μου.. Μην με βάλεις σπίτι σου αν δεν σου κάνω, αλλά μην αγνοείς την πνευματική γυμνή μου ύπαρξη μπροστά σου κάθε στιγμή..

Χαρούμενη Κυριακή».

Δείτε επίσης: «Έχω ζήσει την απόλυτη φτώχεια και...» - Η αποκάλυψη του σχεδιαστή για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε

Το ξέφρενο party για τα γενέθλιά του στη Μύκονο

Ο Λάκης Γαβαλάς είχε τα γενέθλιά του και αποφάσισε να τα γιορτάσει με καλή παρέα στο νησί των ανέμων, όπου μεταξύ άλλων στο πλευρό του ήταν η Έλενα Γαλύφα, η Μελίνα Κάππη, η Υβόννη Ντόστα και ο Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος.

Ο αγαπημένος σχεδιαστής δεν κρύβει την ηλικία του και έτσι στα 71 του χρόνια έδειχνε να λάμπει πιο πολύ από ποτέ άλλοτε μέσα στο λευκό outfit με λεπτομέρειες στα μαλλιά του, μιας και η εκκεντρικότητα είναι κάτι, που τον καθορίζει.

Το Mykonos Livetv δε θα μπορούσε να λείπει από τα γενέθλια του Λάκη Γαβαλά και έτσι απέσπασε δηλώσεις από τον σχεδιαστή, που έκανε σχόλια για τη νέα εταιρεία του, το σύντροφό του (δείτε εδώ το σχόλιο για παλιότερες σχέσεις του), τη διατροφή του και πολλά άλλα.

«Καλησπερα φιλοι μου..????????
Αnd yes of course i am a bday boy‼️
Θελω να ευχαριστησω ολους εσας και να σας πω οτι με κανει πολυ ευτυχησμενο η ενδειξη αγαπης απο τα μυνηματα σας...‼️
Ποσο ομορφο συναισθημα η αγαπη του ενος για τον αλλον...
Ευγνωμων χαρουμενος και ευτυχησμεμος, κσι πανω απ'ολα.. ολοκληρωμενος αισθανομαι...‼️
Σας ευχαριστω απο την απυθμενη μου ευτυχια», έγραψε ο Λάκης Γαβαλάς.