Έβγαλε το αυστηρό "προσωπείο" του παρουσιαστή - Στην Επίδαυρο με τζιν και αθλητικά ο Σρόιτερ με την σύζυγο και τις κόρες του

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αντώνης Σρόιτερ πραγματοποιεί σπάνια δημόσιες εμφανίσεις με την σύζυγο και τα παιδιά του, ωστόσο πρόσφατα βρέθηκε μαζί τους στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσουν την παράσταση "Εκάβη" του Ευριπίδη και ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους "τσάκωσε" στις κερκίδες (δείτε εδώ φωτογραφίες από τις διακοπές τους στη Σκύρο).

Ο παρουσιαστής των ειδήσεων του ALPHA είχε "πετάξει" το αυστηρό ύφος του και εμφανίστηκε πιο χαλαρός, μαυρισμένος και ανανεωμένος από ποτέ, με τζιν, μπλε κοντομάνικο μπλουζάκι και αθλητικά. Η καλή του, Ιωάννα Μπούκη, είχε επιλέξει ένα μακρύ λευκό φόρεμα, αέρινο και καλοκαιρινό και ήταν ασορτί με τις κόρες της, που φορούσαν όλες τους κάτι λευκό.

Η σπάνια εμφάνιση του Αντώνη Σρόιτερ με την οικογένειά του στην Επίδαυρο

Σρόιτερ σύζυγος παιδιά

Οι σχέσεις τους μέσα στο σπίτι

Καλεσμένος στην εκπομπή Έλεος ο Αντώνης Σρόιτερ είχε εξομολογηθεί: «Δεν είμαι αυτός ο τύπος που θα με σπρώξεις και θα με κάνεις ό,τι θέλεις, αλλά 9 στις 10 περιπτώσεις είμαι πάρα πολύ ήρεμος. Είναι το ύφασμα τέτοιο, ότι πάμε να κάνουμε μια δουλειά και τσακωνόμαστε αργότερα. Μετά βαριέμαι συνήθως να τσακωθώ, οπότε περνάει αυτό.

Τους βαριέμαι πολύ τους τσακωμούς, ούτε στην προσωπική μου ζωή τσακώνομαι. Είναι το τέρας της αδιαφορίας, αυτός που δεν μιλάει. Νομίζω πως ο άνδρας στους καβγάδες, όσο λιγότερο μιλάει, τόσο περισσότερα κερδίζει.

Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί 11 χρόνια, έχουν περάσει απ΄όλες οι στιγμές. Στις έντονες στιγμές, αλλάζω δωμάτιο, αλλάζω όροφο και στην τρίτη αλλάζω σπίτι, θα βγω βόλτα. Δεν είναι θέμα ψυχραιμίας, είναι αυτοσυντήρησης. Εκείνη όμως γίνεται χειρότερα».