Μοιάζουν στη μητέρα τους - Διακοπές στη Σκύρο για τον Αντώνη Σρόιτερ & την Ιωάννα Μπούκη με τις κόρες τους, Παυλίνα και Νάντια

Οι βουτιές, οι βόλτες και οι εξορμήσεις τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη περνούν λίγο χρόνο μακριά από τις δουλειές τους, μιας που και ο παρουσιαστής του ALPHA βρίσκεται εκτός στούντιο εδώ και λίγο καιρό. Μαζί τους βρίσκονται, φυσικά, και οι δύο κόρες τους, Νάντια και Παυλίνα.

Ο προορισμός που έχουν επιλέξει είναι η Σκύρος και η σύζυγος του δημοσιογράφου δεν έχει σταματήσει να δημοσιεύει τις οικογενειακές τους στιγμές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς έτσι διατηρεί επαφή με το κοινό της (δείτε εδώ φωτογραφίες από το ταξίδι τους στη Μαλαισία).

Οι κόρες του Αντώνη Σρόιτερ και της Ιωάννας Μπούκη

Δεν λείπουν, λοιπόν, οι φωτογραφίες από τις βουτιές και τα θαλάσσια σπορ στις παραλίες, οι δραστηριότητες που επιλέγουν οι μικρές, όπως είναι η ιππασία, αλλά και οι νυχτερινές τους βόλτες στο νησί, όπου μαμά και κόρες είναι ντυμένες με τα πιο στυλάτα και χρωματιστά σύνολα.

Δείτε επίσης: Στην τηλεόραση με εκπομπή η Ιωάννα Μπούκη; Η αποκάλυψη για τις προτάσεις που έχει δεχτεί

Ιωάννα Μπούκη κόρη διακοπές
Instagram / Ιωάννα Μπούκη

Ιωάννα Μπούκη παιδί
Instagram / Ιωάννα Μπούκη

Ιωάννα Μπούκη κόρη
Instagram / Ιωάννα Μπούκη

Οι σχέσεις τους μέσα στο σπίτι

Καλεσμένος στην εκπομπή Έλεος ο Αντώνης Σρόιτερ είχε εξομολογηθεί: «Δεν είμαι αυτός ο τύπος που θα με σπρώξεις και θα με κάνεις ό,τι θέλεις, αλλά 9 στις 10 περιπτώσεις είμαι πάρα πολύ ήρεμος. Είναι το ύφασμα τέτοιο, ότι πάμε να κάνουμε μια δουλειά και τσακωνόμαστε αργότερα. Μετά βαριέμαι συνήθως να τσακωθώ, οπότε περνάει αυτό.

Τους βαριέμαι πολύ τους τσακωμούς, ούτε στην προσωπική μου ζωή τσακώνομαι. Είναι το τέρας της αδιαφορίας, αυτός που δεν μιλάει. Νομίζω πως ο άνδρας στους καβγάδες, όσο λιγότερο μιλάει, τόσο περισσότερα κερδίζει.

Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί 11 χρόνια, έχουν περάσει απ΄όλες οι στιγμές. Στις έντονες στιγμές, αλλάζω δωμάτιο, αλλάζω όροφο και στην τρίτη αλλάζω σπίτι, θα βγω βόλτα. Δεν είναι θέμα ψυχραιμίας, είναι αυτοσυντήρησης. Εκείνη όμως γίνεται χειρότερα».