Στην τηλεόραση με εκπομπή η Ιωάννα Μπούκη; Η αποκάλυψη για τις προτάσεις που έχει δεχτεί

«Θα με έβλεπα ως ένα μέλος σε...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στην τηλεόραση με εκπομπή η Ιωάννα Μπούκη; Η αποκάλυψη για τις προτάσεις που έχει δεχτεί

Στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και τους ρεπόρτερ μίλησε το βράδυ της Κυριακής 19/3 η Ιωάννα Μπούκη. Η κούκλα σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε αν έχει δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις.

Μάλιστα, μίλησε και για το ενδεχόμενο να την δούμε στην τηλεόραση με κάποια εκπομπή. Αμέσως μετά, στις κάμερες μίλησε και ο αγαπημένος της, Αντώνης Σρόιτερ (δείτε εδώ όσα είπε).

Οι τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί η Ιωάννα Μπούκη

«Συχνά μου γίνονται κάποιες προτάσεις, περιμένω την κατάλληλη, η οποία θα μου ταιριάζει. Πλέον είναι μέρος της ζωής μου, οι φίλοι μου, ο άντρας μου, είναι στην τηλεόραση. Θα με έβλεπα ως ένα μέλος σε πάνελ εκπομπής. Είναι δύσκολο αυτό γιατί οι περισσότεροι είναι φίλοι μας και επειδή στα πάνελ πρέπει να σχολιάζουμε τους άλλους, δεν ξέρω αν μπορώ να σχολιάσω και αν θα είμαι η κακιά. Αν θέλουν να είμαι η καλή, ευχαρίστως περιμένω τις προτάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μπούκη.

Η ανακοίνωση του Σρόιτερ για τη σχέση του με τη Μπούκη μετά από 11 χρόνια γάμου

Ο Αντώνης Σρόιτερ ήταν ο πρώτος καλεσμένος στην πρεμιέρα του ''Έλεος'' με τον δημοσιογράφο να κάνει αποκαλυπτικές δηλώσεις τόσο για την προσωπική του ζωή όσο και για την επαγγελματική του πορεία.

Εντύπωση έκανε μάλιστα η άνεση με την οποία μίλησε ο Σρόιτερ όχι μόνο για την νυν σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη, αλλά και για το γάμου που είχε κάνει με γυναίκα του χώρου του (δείτε εδώ την εντυπωσιακή εμφάνιση Μπούκη και Σρόιτερ στη Μύκονο).

«Fast track. Ήταν τέσσερις μήνες γάμου και πολλά χρόνια σχέσης. Δεν είναι ότι ξύπνησα ένα πρωί και κάναμε όλο αυτό. Δεν ξέρω αν ο γάμος χαλάει τις σχέσεις, αλλά τις δοκιμάζει και τα παιδιά ακόμα περισσότερο, αλλά από την άλλη τα παιδιά είναι η ουσία μιας σχέσης και γάμου

Από εκεί και πέρα έχω δοκιμάσει ανύπαντρος, έχω δοκιμάσει και παντρεμένος και χωρισμένος. Νομίζω ότι το παντρεμένος με παιδιά είναι μια χαρά... Δεν προλαβαίνω να πω να είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο» είπε ο παρουσιαστής στο πλατό της εκπομπής Έλεος.

Σε ότι αφορά όμως τον τωρινό γάμο του παρουσιαστή με τη Μπούκη, με την οποία είναι μαζί τα τελευταία 11 χρόνια και μάλιστα έχουν και δύο κόρες μαζί ξεκαθάρισε, πως αφενός υπάρχει πολλή αγάπη μεταξύ τους, αφετέρου δεν λείπουν και οι δύσκολες στιγμές.

«Δεν είμαι αυτός ο τύπος που θα με σπρώξεις και θα με κάνεις ό,τι θέλεις, αλλά 9 στις 10 περιπτώσεις είμαι πάρα πολύ ήρεμος. Είναι το ύφασμα τέτοιο, ότι πάμε να κάνουμε μια δουλειά και τσακωνόμαστε αργότερα. Μετά βαριέμαι συνήθως να τσακωθώ, οπότε περνάει αυτό.

Τους βαριέμαι πολύ τους τσακωμούς, ούτε στην προσωπική μου ζωή τσακώνομαι. Είναι το τέρας της αδιαφορίας, αυτός που δεν μιλάει. Νομίζω πως ο άνδρας στους καβγάδες, όσο λιγότερο μιλάει, τόσο περισσότερα κερδίζει.

Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί 11 χρόνια, έχουν περάσει απ΄όλες οι στιγμές. Στις έντονες στιγμές, αλλάζω δωμάτιο, αλλάζω όροφο και στην τρίτη αλλάζω σπίτι, θα βγω βόλτα. Δεν είναι θέμα ψυχραιμίας, είναι αυτοσυντήρησης. Εκείνη όμως γίνεται χειρότερα», είπε ο Αντώνης Σρόιτερ.