Στιγμές ευτυχίας για τη Λάουρα Νάργες - Αδημοσίευτες φωτογραφίες με τον γιο της από τα γενέθλιά της στη Γερμανία

Πρώτη φορά έβλεπε τόσο κόσμο μαζεμένο ο μπέμπης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Λάουρα Νάργες
Instagram / Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Γερμανία, στο σπίτι όπου μεγάλωσε, και εκεί πέρασε και την ημέρα των γενεθλίων της, κάτι πολύ πρωτόγνωρο για την ίδια. Για πρώτη φορά, μαζί με το παιδί της πλέον, κατάφερε να γιορτάσει την ημέρα της γέννησής της με τους φίλους που δεν είχε προλάβει ποτέ μέχρι τώρα - αν και έλειπε από το πλευρό της ο Χρήστος Σαντικάι (δείτε εδώ γιατί).

Την Δευτέρα 14/8, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες από τους εορτασμούς, με την παρέα της, με τον μικρό της γιο να γνωρίζει τόσο κόσμο. Το διασκέδασαν και οι δύο στο έπακρο (δείτε εδώ τις ευχές του μέλλοντα συζύγου της).

Νέες φωτογραφίες από τα γενέθλια της Λάουρας Νάργες στη Γερμανία

Ο γιος της μπουσουλάει

Η Λάουρα Νάργες είναι μια περήφανη μανούλα, καθώς μέσα από αναρτήσεις, που κατά καιρούς κάνει στα social media τη βλέπουμε να ''λιώνει'' για το γιο της Αλέξανδρο, ο οποίος μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

Μέσα από το νέο βίντεο, που δημοσίευσε η ραδιοφωνική παραγωγός στα insta stories της τη βλέπουμε να απαθανατίζει το μικρό στο πάτωμα με το μπλε φορμάκι του στην προσπάθειά του να μπουσουλήσει.

Η στιγμή αυτή δεν είναι μόνο για το μωρό πρωτόγνωρη, αλλά και για την ίδια τη Λάουρα αφού ζει μαζί του και εκείνη κάθε πρώτη του στιγμή (δείτε εδώ σπάνια φωτογραφία της Λάουρα με τη μαμά της).

«Το παιδί μου μεγάλωσε», έγραψε η Λάουρα Νάργες.

Δείτε επίσης: Ξετρελαμένη Λάουρα Νάργες με το γιο της - Τα πρώτα μπάνια του μικρού Αλέξανδρου μέσα σε πισίνα