Η θέα από την πισίνα βλέπει τα απέναντι νησιά - Φωτογραφίες από το χλιδάτο εξοχικό Νομικού & Θεοδωρίδη στην Μύκονο

Είναι αξιοζήλευτο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η θέα από την πισίνα βλέπει τα απέναντι νησιά - Φωτογραφίες από το χλιδάτο εξοχικό Νομικού & Θεοδωρίδη στην Μύκονο

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης λατρεύουν την Μύκονο και κάθε καλοκαίρι απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο νησί, πολλές φορές μαζί και με τις οικογένειες τους. Η βίλα που μένουν άλλωστε ανήκει στην οικογένεια του επιχειρηματία.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε κοσμικές παραλίες να κάνουν ηλιοθεραπεία και βουτιές στην θάλασσα με το ζευγάρι να δείχνει πολύ ερωτευμένο και ευτυχισμένο.

Παντρεύτηκαν απόγευμα του Σαββάτου 10 Ιουνίου 2017 και η νύφη έλαμπε από ευτυχία, αφού σαν μια πριγκίπισσα, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Δημήτρη, στο γραφικό εκκλησάκι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στον Άγιο Ιωάννη της Μυκόνου. Όλα ήταν τέλεια, από το προσκλητήριο μέχρι την δεξίωση - δείτε σπάνιες φωτογραφίες.

Σήμερα έχουν αποκτήσει δυο παιδιά που είναι και οι μεγάλες αδυναμίες τους και περνάνε μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορούν, αφού θέλουν να είναι στο πλευρό τους σε κάθε τους στιγμή.

Τα καλοκαίρια τους λοιπόν στην Μύκονο είναι και τα πιο ωραία, με την Δούκισσα Νομικού να έχει δημοσιεύσει πολλά στιγμιότυπα ακόμη και από τις χαλαρές στιγμές που περνάνε στο εξοχικό τους.

Δείτε επίσης: Ξαπλωμένη σε ψάθα με το μαγιό και τα γυαλιά ηλίου της - Η μικρή Αναστασία φωτογράφησε τη Δούκισσα Νομικού

Φωτογραφίες από το εξοχικό Νομικού - Δημητρίου στην Μύκονο

Το εξοχικό τους σπίτι, το οποίο κυριαρχείται από το πέτρινο στοιχείο και το λευκό χρώμα, είναι πολύ φωτεινό και διαθέτει πισίνα στον κήπο που βλέπει όλο το γαλάζιο της θάλασσας ακόμη και τα απέναντι νησιά όταν ο ουρανός είναι καθαρός.

Αγαπημένο της σημείο οι καναπέδες όπου χαλαρώνει στον ίσκιο απολαμβάνοντας skin care, το πρωινό της αλλά και ήμερες στιγμές με την οικογένεια της (δείτε και το σπίτι τους στην Αθήνα).