Όλα τα βλέμματα "καρφώθηκαν" πάνω της - Η Ζέτα Μακρυπούλια με τέρμα επίπεδη κοιλιά χόρευε και γελούσε στη θάλασσα

Εντυπωσιάζουν οι αναλογίες της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Όλα τα βλέμματα

Η Ζέτα Μακρυπούλια κάθε καλοκαίρι όταν ολοκληρώνει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αφήνει πίσω στην Αθήνα ότι την κουράζει και απολαμβάνει στο έπακρο τις διακοπές της μαζί με τους φίλους της που είναι και η οικογένεια της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητα της, είτε από τις βουτιές της στη θάλασσα είτε από τις χαλαρές στιγμές τα μέρη που επισκέπτεται.

Οι φωτογραφίες της μάλιστα με μαγιό συγκεντρώνουν τα περισσότερα likes, αφού είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και οι αναλογίες της ζαλίζουν. Μπορεί να είναι 45 ετών, ωστόσο έχει κορμί 20χρονης. Η σωστή διατροφή αλλά και η γυμναστική είναι από τις αγαπημένες της συνήθειες και έχουν αποδώσει καρπούς.

Η φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια με τέρμα επίπεδη κοιλιά στη θάλασσα

Η τελευταία ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια "μοίρασε" εγκεφαλικά, καθώς η παρουσιάστρια πόζαρε με μπικίνι και τέρμα επίπεδη κοιλιά από την παραλία που έκανε τις βουτιές της. Χόρευε και γελούσε δείχνοντας πόσο ευτυχισμένη και ανανεωμένη είναι.

Δείτε επίσης: Δε θυμίζει με τίποτα σε εκείνο το ξανθό κοριτσάκι - Αδημοσίευτη φωτογραφία της Mακρυπούλια από την παιδική της ηλικία

Τι περιλαμβάνει η διατροφή της

Από τη Λίτσα Αναστασάκη και το Περιοδικό You

Όπου τη δεις το καλοκαίρι αυτό - μεταξύ Κρήτης, Πάρου και Κύθνου - θα τη θαυμάσεις (τώρα είναι μαζί με τον Νίκο Μουτσινά). Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν χρειάζεται και πολλά για να ξεχωρίσει, αν και αποφεύγει τα αδιάκριτα βλέμματα στις διακοπές της, για αυτί επιλέγει κυρίως ερημικές παραλίες για τα μπάνια της.

Εκεί λούζεται κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο για ώρες, κάνοντας μια συγκεκριμένη (ίδια πάντα) διαδρομή: Παραλία, θάλασσα και αντίστροφα! Minimal στις εμφανίσεις ης (με ένα μπικίνι δηλαδή), minimal (!) και στη διατροφή της, χωρίς πολλά-πολλά: Σαλάτες, παγωμένο τσάι, φρούτα, βραστά χόρτα και ψητά ψάρια συμπληρώνουν το ημερήσιο μενού της, που την κρατά χορτάτη χωρίς να τη βαραίνει, επιτρέποντας της να κολυμπά χωρίς... τύψεις.

  • Tip 1: Να είσαι διαρκώς σε κίνηση και όχι στην ξαπλώστρα, λίγο περπάτημα στην άμμο είναι αρκετό.
  • Tip 2: Πες "όχι" στις μπίρες και προτίμησε λευκό κρασί