Με πισίνα πάνω στο βουνό που βλέπει θάλασσα - Το υπερσύγχρονο ξενοδοχείο της Βίκυς Σταυροπούλου στη Μεσσηνιακή Μάνη

Το έχει μαζί με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με πισίνα πάνω στο βουνό που βλέπει θάλασσα - Το υπερσύγχρονο ξενοδοχείο της Βίκυς Σταυροπούλου στη Μεσσηνιακή Μάνη

Η Βίκυ Σταυροπούλου είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε αγαπημένες σειρές της τηλεόρασης αλλά και επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις. Ωστόσο, εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται και στα ξενοδοχειακά. Βέβαια, ιδιοκτήτης είναι και ο καλός της φίλος, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Πρόκειται για έναν επίγειο παράδεισο που οι επισκέπτες λατρεύουν για την πανέμορφη θέα που έχει, καθώς τα δωμάτια βλέπουν εκτός της πισίνας, τη θάλασσα αλλά και το πράσινο των βουνών.

Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο Σταυροπούλου - Χατζηπαναγιώτη

Πρόκειται για το Euphoria Studios που έχει εξωτερική πισίνα, εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και βεράντα. Η Καλαμάτα απέχει 19 χιλιόμετρα.

Όλες οι μονάδες διαθέτουν καθιστικό, τραπεζαρία και βεράντα. Περιλαμβάνουν επίσης κουζίνα με φούρνο, ψυγείο, εστίες μαγειρέματος και καφετιέρα. Κάθε μονάδα έχει ιδιωτικό μπάνιο με μπουρνούζια. Σε αυτό το ξενοδοχείο διαμερισμάτων υπάρχει δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης. Επίσης περιλαμβάνουν υδρομασάζ και υπηρεσία παράδοσης ειδών παντοπωλείου.

Η Σπάρτη απέχει 27χλμ, ενώ το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο της Καλαμάτας, σε απόσταση 28χλμ. από το Euphoria Studios. Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια, αφού είναι η κατάλληλη ρομαντική τοποθεσία.

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο πατέρας της Δανάης Μπάρκα και πρώην σύζυγος της Σταυροπούλου

Λίγα λόγια για τη ζωή της

Γεννήθηκε στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής από Έλληνες γονείς και μεγάλωσε στο Περιστέρι Αττικής. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Σύγχρονου Θεάτρου του Γιώργου Κιμούλη. Έχει πολλές επιτυχημένες συμμετοχές σε κωμικούς ρόλους στο θέατρο και την τηλεόραση. Υπήρξε παντρεμένη με τον επιχειρηματία, Νώντα Μπάρκα με τον οποίο έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Δανάη Μπάρκα. Τα τελευταία χρόνια συζεί με τον συνάδελφο και φίλο της, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, στην Ανθούπολη Περιστερίου.