Ήταν έγκυος και γέννησε κάτω υπό άκρα μυστικότητα - Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Σούσουρο με την είδηση στο Showbiz

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ήταν έγκυος και γέννησε κάτω υπό άκρα μυστικότητα - Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Λίγο μετά την γέννα πασίγνωστης τραγουδίστριας, ακόμη ένας τοκετός έγινε γνωστός. Συγκεκριμένα, γνωστή και επιτυχημένη κυρία της showbiz κατάφερε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό την εγκυμοσύνη της, μέχρι και τη γέννα.

Στα ξένα media επικρατεί σούσουρο, αφού όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που διέρρευσαν, γέννησε κάτω υπό άκρα μυστικότητα το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον μικρότερο σύζυγό της.

Το φύλλο του μωρού είναι αγόρι και πλέον σε πελάγη ευτυχίας. Βέβαια, το όνομα του έχει ήδη διαρρεύσει και θα είναι "Όττο".

Αυτή γέννησε κρυφά από όλους

Ο λόγος για την 37χρονη πρώην ηθοποιός και επιχειρηματίας στον χώρο της μόδας - μαζί με την αδερφή της όπως πάντα - Άσλεϊ Όλσεν και τον 34χρονο σύζυγό της Λουίς, οι οποίοι παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2022.

Ο γάμος τους

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Δεκλεμβργη στο Bel Air της Καλοφόρνια με ελάχιστους κλεσμένους, καθώς ήθελαν να κρατήσουν την όμορφη ημέρα μόνο για τους ίδιους χωρίς να υπάρχουν φωτογράφοι και κάμερες. Οι καλεσμένοι συγκεκριμένα ήταν περίπου 50 με το πάρτι να κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Και οι δυο θέλουν να κρατούν χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό κιόλας πραγματοποιούν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις και αυτές γίνονται μόνο σε επίσημες εκδηλώσεις.