Πάριος - Αλιμπέρτη: Αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο τους στην Πάρο! Το εντυπωσιακό νυφικό της Σοφίας

Την κοινοποίησε ο γιος τους, Μιχαήλ Άγγελος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Γιάννης Πάριος και η Σοφία Αλιμπέρτη, πριν φτάσουν στο σημείο να χωρίσουν οριστικά, έζησαν έναν όμορφο έρωτα μέσα από τον οποίο απέκτησαν και δυο παιδιά. Τον Μιχαήλ Άγγελο που δραστηριοποιείται στα ξενοδοχειακά και τον Νικόλα που ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του στην μουσική.

Βέβαια, ακόμη και μετά το διαζύγιο τους κράτησαν πολύ καλές σχέσεις. Μάλιστα, ο τραγουδιστής ήταν η αιτία η παρουσιάστρια να αγαπήσει την Πάρο και να μείνει μόνιμα στο νησί. Διαθέτει ένα ονειρικό σπίτι με θέα το Αιγαίο, ενώ διατηρούσε και το δικό της καφέ.

Σπάνια φωτογραφία από το γάμο Πάριου - Αλιμπέρτη

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1986 και παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 1996. Το 1992 απέκτησαν τον πρώτο τους γιο, τον Μιχαήλ, και το 1997 τον δεύτερο, Νικόλα, οι οποίοι σήμερα είναι έχουν πάρει καλλιτεχνική πορεία. Χώρισαν το 1998.

Ο γιος τους λοιπόν, Μιχαήλ ΆγγελοW, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια σπάνια και αδημοσίευτη φωτογραφία τους από το γάμο.

Πάριος Αλιμπέρτη γάμος

Το εξοχικό του Γιάννη Πάριου στην Πάρο

Αγαπημένος στο κοινό και ένας από τους πιο ταλαντούχος Έλληνες καλλιτέχνες είναι ο Γιάννης Πάριος με την πορεία του τραγουδιστή να μη μπορεί εύκολα να συγκριθεί, αλλά ούτε και να ξεπεραστεί από άλλους συναδέλφους του.

Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά το ταλέντο του και το πόσο έχουν αγαπηθεί τα κομμάτια του, ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια κρατάει χαμηλό προφίλ! Αγαπάει τα απλά, την οικογένειά του και φυσικά τον ξεχωριστό τόπο καταγωγής του, την Πάρο (δείτε τον εδώ με αθλητική ζακέτα και καπέλο).

Εκεί ηρεμεί ο Γιάννης Πάριος, στο νησί της καρδιάς του! Το σπίτι του καλλιτέχνη στην Πάρο έχει μια ομορφιά, που σε ταξιδεύει τόσο στο εσωτερικό του, όσο και στο εξωτερικό του, καθώς ανοίγοντας το παράθυρο του σαλονιού βλέπεις πιάτο το Αιγαίο.

Γιάννης Πάριος σπίτι