Με αθλητική ζακέτα και μαύρο καπέλο στο κεφάλι - Αγνώριστος ο Γιάννης Πάριος

Η ανάρτηση της Όλγας Κεφαλογιάννη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Γιάννης Πάριος μπορεί να είναι από τους κορυφαίους Έλληνες ερμηνευτές συνεχίζοντας τις συναυλίες του, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, προτιμώντας να μένει απομονωμένος στο σπίτι του στην Πάρο (δείτε το εδώ), έχοντας κοντά του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη λοιπόν, η οποία είναι θαυμάστρια του και τον απολαμβάνει σε σχεδόν κάθε του συναυλία, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού σε στίχους Σοφίας Καψούρου.

Η ανάρτηση της με τον Γιάννη Πάριο

Ο Γιάννης Πάριος, πόζαρε στον φακό χαμογελαστός έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί, μιας και συνήθως τον βλέπουμε με πουκάμισα. Αυτή την φορά φορούσε αθλητική ζακέτα και μαύρο καπέλο.

«Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι που έγραψε ο Μίνως σε στίχους Σοφίας Καψούρου και ερμηνεύει ο ανεπανάληπτος Γιάννης Πάριος! Είχα την τύχη να βρεθώ στο στούντιο όταν έκαναν την ηχογράφηση, που για εμένα ήταν μια μοναδική εμπειρία», έγραψε στην λεζάντα της.

Γιάννης Πάριος τραγούδι

Οι σχέσεις των παιδιών του σήμερα

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας, κάνοντας επίσης και ξενάγηση στην ξενοδοχειακή μονάδα που έχει στην Πάρο, το νησί το οποίο κατάγεται ο ίδιος και ο πατέρας του, ενώ μένει και η μητέρα του εδώ και χρόνια.

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης, μίλησε για την φωτογραφία την οποία λατρεύει, όπως επίσης και για την οικογένεια του, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία.

«Οι γονείς μου ευχήθηκαν καλή επιτυχία όταν τους είπα ότι θα κάνω έκθεση φωτογραφίας. Η μητέρα μου ήταν το πρώτο μοντέλο που έβαλα μπροστά στον φακό μου. Με τον πατέρα μου έχω κάνει και φωτογράφιση δίσκων», αποκάλυψε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης, ενώ αποκάλυψε πως με όλα τα αδέρφια του έχει άριστες σχέσεις.

Ο Νικόλας ειδικά είναι το άλλο του μισό!