Νίκος Ευαγγελάτος: Ευχάριστα νέα για τον σύζυγο της Τατιάνας Στεφανίδου

Έτοιμα όλα για την επιστροφή του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για τον Νίκο Ευαγγελάτο. Η εκπομπή του επιστρέφει από τη νέα τηλεοπτική χρονιά μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Το Live News έρχεται για να μεταφέρει όλα τα νέα που αφορούν την κοινωνία μας σε πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό ρεπορτάζ.

«Θα είμαστε πίσω νωρίς, σχετικά, τον Αύγουστο. Κάπου λίγο μετά τις 20 Αυγούστου, για να πάρουμε το νήμα από την αρχή. Και ένα πράγμα που οφείλω να το πω, τις δικές μου προσωπικές ευχαριστίες σε όλο αυτό το οικοδόμημα που λέγεται MEGA. Από τον πρόεδρο του πρώτα, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και όλη την υπόλοιπη ομάδα, τον Σταμάτη Μαλέλη, τον γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης, για την αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη και καθοριστική βοήθεια.

Όλα αυτά που βλέπετε κάθε μέρα οφείλονται στους ανθρώπους και στην εμπιστοσύνη του σταθμού στο να μας δίνει αυτά τα μέσα για να παράγουμε αυτό που βλέπετε και αγαπάτε. Για να είναι αυτή η εκπομπή, η ενημερωτική εκπομπή με τους περισσότερους τηλεθεατές σε απόλυτο αριθμό. Μεγάλος τίτλος τιμής. Απέραντη ευγνωμοσύνη από όλους μας απέναντι σε εσάς», είχε πει στο φινάλε της εκπομπής τον Ιούλιο και έφτασε ο καιρός για να επιστρέψει - δείτε εδώ το φινάλε.

Πότε κάνει πρεμιέρα ο Νίκος Ευαγγελάτος

Σύμφωνα με το trailer που κυκλοφόρησε ο Νίκος Ευαγγελάτος κάνει πρεμιέρα στις 23 Αυγούστου στο MEGA.

Μετά τις χαλαρές αλλά παράλληλα χλιδάτες διακοπές του με την Τατιάνα Στεφανίδου με το σκάφος τους σε διάφορα νησιά της Ελλάδας (δείτε φωτογραφίες) είναι έτοιμος να επιστρέψει στις επάλξεις.