«Ταμένες στην Παναγία μας...» - Διπλή χαρά για την οικογένεια της Ζήνας Κουτσελίνη

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου αγκαλιά με την κόρη της, Έμμα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ζήνα Κουτσελίνη
Instagram / Ζήνα Κουτσελίνη

Η Ζήνα Κουτσελίνη γιορτάζει διπλά την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου, καθώς όπως αποκάλυψε μέσα από το προφίλ της στο Instagram, εκείνη και η κόρη της, Έμμα, είναι ταμένες στην Παναγία, γι' αυτό και οι δύο είναι ανοιχτές για τις ευχές του κόσμου.

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, αποκάλυψε το γεγονός αυτό δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της ίδιας και της μικρής της αδυναμίας στον προσωπικό της λογαριασμό, όπου μαμά και κόρη είναι εμφανώς μαυρισμένες από τις βουτιές στους στην παραλία όλο το καλοκαίρι.

Δείτε επίσης: Χαμός με το trailer για την εκπομπή της στο STAR - Ηχηρή η απουσία από το βίντεο

Η αποκάλυψη της Ζήνας Κουτσελίνη για τους εορτασμούς του Δεκαπενταύγουστου με την κόρη της

«Μαμά και κόρη γιορτάζουμε, ταμένες στην Παναγία μας και οι δύο. Δεχόμαστε ευχές...», σημείωσε η ίδια και τα σχόλια γέμισαν με ευχές, όπως περίμενε.

Ζήνα Κουτσελίνη κόρη
Instagram / Ζήνα Κουτσελίνη

Το πνευματικό της παιδί

Η Ζήνα Κουτσελίνη πριν από λίγο καιρό είχε ανακοινώσει στον αέρα της εκπομπής της στο κανάλι του STAR, Αλήθειες με την Ζήνα, πως θα γινόταν νονά, καθώς ο αγαπημένος της συνεργάτης, Σπύρος Σιγούρος, θέλησε να επισφραγίσει την φιλία τους με τον ποιο ωραίο τρόπο.

Η μέρα της βάφτισης, λοιπόν, έφτασε, και το μυστήριο τελέστηκε την Κυριακή 14/5 στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στις Αφίδνες, το οποίο στολίστηκε με ροζ και λευκά λουλούδια και μπαλόνια. Εκεί ο δημοσιογράφος και η σύζυγός του, Μαίρη Αρώνη, καλωσόρισαν τους καλεσμένους τους και ύστερα είδαν την κόρη τους να παίρνει την ευλογία του Θεού στην αγκαλιά της παρουσιάστριας.

Η μικρή δεν έκλαψε καθόλου, κάνοντας το έργο της νονάς ακόμη πιο εύκολο και αφού τελείωσε η τελετή ακολούθησε το εορταστικό τραπέζι. Λίγες ώρες, μετά, η Ζήνα Κουτσελίνη θέλησε να μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από αυτή τη λαμπρή της στιγμή, ενώ το youweekly.gr εξασφάλισε επίσης αποκλειστικό υλικό.

Διαβάστε επίσης: Γλέντι στη θάλασσα με 5 τούρτες - Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γενέθλια της Ζήνας Κουτσελίνη

Η ίδια ήταν ντυμένη στα ροζ, με ένα maxi φόρεμα κρουαζέ, το οποίο ταιριάζει με το δέρμα και τα μαλλιά της και το μόνο κόσμημα που επέλεξε να φορέσει ήταν ένα μικρό κολιέ στον λαιμό.

«Και το όνομα αυτής Δέσποινα Ελένη», σημείωσε μάλιστα στο προφίλ της και γέμισε με μηνύματα και ευχές.

Κουτσελίνη νονά κολυμπήθρα

Κουτσελίνη νονά ρούχα μωρού

Κουτσελίνη νονά σταυρός μωρού

Ζήνα Κουτσελίνη νονά

Ζήνα Κουτσελίνη νονά βάφτιση

Ζήνα Κουτσελίνη νονά μωρό

Την Δευτέρα 15/5, η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό με το τραγούδι της εισόδου της στο τραπέζι της βάφτισης για να βάλει όλους της τους συνεργάτες στο κλίμα και με περίσσιο ενθουσιασμό άρχισε να μοιράζει μπομπονιέρες στον καθένα τους.

«Έχουμε χαρές σήμερα», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: «Αστρολόγος είπε στην Ζήνα Κουτσελίνη "δεν πρόκειται να κάνεις ποτέ παιδιά"» - Άφωνοι όλοι στο πλατό του Super Κατερίνα