Ζήνα Κουτσελίνη: Χαμός με το trailer για την εκπομπή της στο STAR - Ηχηρή η απουσία από το βίντεο

Το πρόσωπο που διέκοψε την συνεργασία τους 2,5 χρόνια μετά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ζήνα Κουτσελίνη: Χαμός με το trailer για την εκπομπή της στο STAR - Ηχηρή η απουσία από το βίντεο

Η Ζήνα Κουτσελίνη ανανέωσε για άλλη μία χρονιά το συμβόλαιό της με το STAR, πράγμα που σημαίνει πως η εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα θα βρίσκεται στον αέρα ξανά από τον Σεπτέμβριο. Την Κυριακή 13/8 μάλιστα κυκλοφόρησε και το trailer αυτής, μία υπερπαραγωγή που ετοίμασε το κανάλι για τους τηλεθεατές (δείτε εδώ το trailer για την πρωινή εκπομπή του σταθμού, Breakfast@Star).

Παρατηρήθηκε, όμως, από αυτό έλειπε ένα από τα βασικά πρόσωπα της ομάδας της παρουσιάστριας, το οποίο είχε αναλάβει το αστυνομικό ρεπορτάζ και ο λόγος του είχε μεγάλη βαρύτητα στο πλατό. Ο λόγος για τον Πέτρο Κουσουλό, ο οποίος μετά από 2,5 χρόνια αποφάσισε να διακόψει την συνεργασίας του με τον σταθμό (δείτε εδώ τη νέα του σύντροφο 9 μήνες μετά το διαζύγιό του).

Το trailer για την εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα

Τι είχε δηλώσει η παρουσιάστρια για όποιον επιθυμούσε να αποχωρήσει

Το μεσημέρι της Παρασκευής 7/7 ολοκληρώθηκε άλλος ένας κύκλος για την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη (δείτε εδώ την πραγματική της ηλικία) στο κανάλι του STAR, Αλήθειες με την Ζήνα, και η ίδια συγκέντρωσε στο πλατό όλους τους συνεργάτες της για να αποχαιρετήσει το κοινό της για το καλοκαίρι.

Με ευχάριστη διάθεση θέλησε να ευχηθεί σε όλους να περάσουν όμορφα το επόμενο διάστημα, ανανεώνοντας το ραντεβού της με τους τηλεθεατές, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρη εάν θα έχει δίπλα της την επόμενη χρονιά όλους τους συναδέλφους της.

«Εμείς σας αποχαιρετάμε, ανανεώνουμε όλοι μαζί. Τουλάχιστον από την πλευρά μου, θέλω όλοι πάλι παρέα και του χρόνου να είναι ενωμένοι. Να είμαστε όλοι εδώ! Όποιος αποφασίσει να αποχωρήσει του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι τα πάντα ρόδινα στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα, το εννοώ. Εύχομαι αυτήν την καρδιά μου σε όλους», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης: «Μας τα έχεις κάνει τσουρέκια, γλυφτράκι, παπαγαλάκι» - Αποχώρησε έξαλλος ο Κουσουλός από το πλατό του ''Aλήθειες με τη Ζήνα''