Με απώλειες και προσθήκες για την Ελένη Χατζίδου & τον Ετεοκλή Παύλου - Στον αέρα το πρώτο trailer του Breakfast@Star

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Το κανάλι του STAR είχε κάνει γνωστό εδώ και καιρό πως επιθυμούσε να συνεχίσει την συνεργασία του με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στο Breakfast at Star και πριν ολοκληρωθεί η εκπομπή για το τέλος της σεζόν, ανακοινώθηκε και η ανανέωση του συμβολαίου τους.

Υπήρξαν κάποιες απώλειες από την ομάδα (δείτε εδώ ποιος ανακοίνωσε πως αποχωρεί μόλις έσβησαν οι κάμερες), ωστόσο η ομάδα στην πλειοψηφία της παραμένει ίδια. Το Σάββατο 12/8, μάλιστα, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την πρεμιέρα που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβρη και εκεί αποκαλύφθηκαν και όλα τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στο πλατό ολοκληρώνοντας την παρέα και συμπληρώνοντας τη θέση που έμεινε κενή.

Το πρώτο trailer για το Breakfast at Star

Η Άση Μπήλιου, η Μαίρη Αργυριάδου, η Λιλή Πυράκη και ο Σταύρος Βαρθαλίτης, λοιπόν, παραμένουν στον σταθμό και στο ίδιο πρότζεκτ, ενώ δίπλα τους θα έχουν και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλο πια (δείτε εδώ ποιος φημολογούνταν πως θα υπογράψει μαζί του).

Η ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου μετά το τέλος της σεζόν

Τέλος μπήκε για το Breakfast at Star για αυτή τη σεζόν, το πρωί της Παρασκευής 7/7 και η Ελένη Χατζίδου, πέρα από είπε στον αέρα της εκπομπής (δείτε εδώ αναλυτικά και το "καυτό" φιλί της με τον Ετεοκλή Παύλου), θέλησε να ευχαριστήσει το κοινό της μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια, λοιπόν, δήλωσε πως δεν περίμενε ποτέ ότι θα καταφέρει να μπαίνει καθημερινά στα σπίτια του κόσμου για να τους ψυχαγωγήσει μέσα από την ευκαιρία αυτή που της δόθηκε, γι' αυτό και εξήγησε πως οι τηλεθεατές είναι που την κράτησαν εκεί, μαζί με τον σύζυγό της και την ομάδα της.

«Καλό καλοκαίρι παρεάκι μας! Και στα καλά και στα δύσκολα μαζί! Ελπίζουμε να σας κρατήσαμε ωραία συντροφιά και να ομορφύναμε τα πρωινά σας! Ποιος να μας το έλεγε ότι θα μπαίναμε στο σπίτι σας ε? Μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες, στο @starchanneltv που μας εμπιστεύτηκε και το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πηγαίνει σε εσάς που μας αγκαλιάσατε και μας δώσατε το εισιτήριο για την επόμενη χρονιά! Ραντεβού πρώτα ο θεός του χρόνου σ ένα @breakfastatstarofficial γεμάτο από χαρά», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου απαντούν για την "κόντρα" με τον Νίκο Μουτσινά μετά την ατάκα "γεμίζετε τη σκαλέτα σας με μπούρδες"

Ελένη Χατζίδου breakfast at star

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου breakfast at star